Uhrenholdt Jacobsen et STORT forbilde!

Marthe Katrine Myhre roser Astrid opp i skyene

Marthe Katrine Myhre har startet oppladningen mot vårens viktigste konkurranse, Sevilla Marathon neste helg. Der håper Marthe å kvalifisere seg til EM på maraton i august.

– Jeg må nok ned på 2.38… Det er mulig. Er i bedre form nå enn i høst, tror jeg, og da hadde jeg den tiden inne hvis ikke vær og vind hadde satt en stopper i Eindhoven.

Marthe, som er samboer med Ronnie Frydenberg Hansen, en av Norges smørere i OL, skriver også om sine tanker rundt de siste begivenhetene i Sotsji, og hun trekker særlig frem Astrid Uhrenholdt Jacobsen som sitt store forbilde:

Sprinten-AstridUJ-innersving
Astrid Uhrenholdt Jacobsen viste enorm styrke da hun stilte til start og kjempet om medaljer i OL-sprinten i går. Her i kvartfinalen som hun vant. (tv-bilde)

– I dag har sprinterne vartet opp med fest. Ola tok gull for herrene. Maiken med et høyst fortjent og fantastisk bra GULL, min treningsvenninne her hjemme, Ingvild, spurtet best og vant sølvet. Allikevel er det ei jente som jeg mener er den råeste, flotteste, tøffeste, sterkeste, beste mennesket og det beste forbilde, Astrid. Hun mistet broren sin på fredag, samme dag som åpningsseremonien. I dag viste hun en helt rå mental styrke – gikk så det suste inn til en imponerende 4.plass og det med stavbrekk midtveis i finalen. Uten det uhellet er jeg sikker på at Astrid hadde tatt medalje, mulig sølv.

Annonse (Klikk på bildet for info)

– Ikke bare under OL har Astrid vært en god person, men få er som henne. Hun deler svært gjerne tips, råd og svarer vennlig, smart, gjennomtenkt og klokt på det alle spør henne om. Jeg har selv brukt Astrid en del på diverse ting og få er som henne. Et STORT forbilde for meg og jeg bruker hun som et prakteksempel på hvordan man skal være mot andre og hvordan gi av seg selv. Hun har gjort meg sterk! Jeg bøyer meg i støvet og jeg håper at neste distanse, 10 km klassisk på torsdag, blir din distanse og din dag!

Les hele innlegget på i disse OL-tider på Marthe sin blogg.

 

sportsmanden.no 

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!