LøpingStor-Oslo

Glommaløpet med utvidet og variert tilbud

10 miles, stafett, ungdomsløp og barneløp

Glommaløpet var en frisk nykommer på terminlisten i fjor. Løpet går langs Glomma fra Sarpsborg til Fredrikstad over den utradisjonelle distansen 10 miles, eller 16,1 km, som for øvrig er en klassisk distanse i England. En distanse midt mellom 10 km og halvmaraton kan sikkert friste mange, og her har i hvert fall de fleste mulighet til å sette pers!…

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Glommaløpet-2013-mål
Vinneren av historiens første Glommaløp, Håkon Brox, som gjorde unna 10 miles på 56,13.
(Foto: fra arrangørens hjemmeside)

Arrangøren melder om at det allerede er godt over 100 påmeldte, inkludert 4 stafettlag.  Etter suksessen i fjorårets første utgave, utvides nå med ungdomsløp for 11-14 år over 1 mile (1,6 km) og barneløp på 1/2 mile (800m) for barn under 10 år.

– Vi utvider tilbudet med barneløp og løp for ungdom. Barneløpet blir på en halv mile. Det er åpen for barn under 10 år. Ungdomsløpet er på 1 mile og er åpent for aldersklassen 11-14 år. Begge løp arrangeres ved startområdet i Sarpsborg. Påmelding er på løpsdagen for både barneløpet og ungdomsløpet og påmeldingsavgiften er 50,- for begge løp. Løpene starter 13:00 (11-14 år) og 13:15 (opp til 10 år), så det er god tid til å være med og heie på ungene før dere selv legger ut på løpet mellom byene i Nedre Glommaregionen!

I år som i fjor går løpet fra Sarpsborg til Fredrikstad, og vi vil ha skyttelbusser mellom byene. Alt dette og mer til kan du lese mer om på løpets egen hjemmeside, www.glommalopet.no.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Vi ønsker nye og gamle løpere velkommen til Glommaløpet 2014! melder arrangementskomiteen for Glommaløpet.

Løpet går lørdag 24.mai.

Link til påmelding: Påmelding.

Glommaløpet-2013-start
Over 200 stilte til start i den første utgaven av Glommaløpet i fjor, i tillegg til 13 stafettlag.
(Foto: fra arrangørens hjemmeside)
 
 

sportsmanden.no 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -