Glommaløpet med utvidet og variert tilbud

10 miles, stafett, ungdomsløp og barneløp

Glommaløpet var en frisk nykommer på terminlisten i fjor. Løpet går langs Glomma fra Sarpsborg til Fredrikstad over den utradisjonelle distansen 10 miles, eller 16,1 km, som for øvrig er en klassisk distanse i England. En distanse midt mellom 10 km og halvmaraton kan sikkert friste mange, og her har i hvert fall de fleste mulighet til å sette pers!…

Glommaløpet-2013-mål
Vinneren av historiens første Glommaløp, Håkon Brox, som gjorde unna 10 miles på 56,13.
(Foto: fra arrangørens hjemmeside)

Arrangøren melder om at det allerede er godt over 100 påmeldte, inkludert 4 stafettlag.  Etter suksessen i fjorårets første utgave, utvides nå med ungdomsløp for 11-14 år over 1 mile (1,6 km) og barneløp på 1/2 mile (800m) for barn under 10 år.

Annonse (Klikk på bildet for info)

– Vi utvider tilbudet med barneløp og løp for ungdom. Barneløpet blir på en halv mile. Det er åpen for barn under 10 år. Ungdomsløpet er på 1 mile og er åpent for aldersklassen 11-14 år. Begge løp arrangeres ved startområdet i Sarpsborg. Påmelding er på løpsdagen for både barneløpet og ungdomsløpet og påmeldingsavgiften er 50,- for begge løp. Løpene starter 13:00 (11-14 år) og 13:15 (opp til 10 år), så det er god tid til å være med og heie på ungene før dere selv legger ut på løpet mellom byene i Nedre Glommaregionen!

I år som i fjor går løpet fra Sarpsborg til Fredrikstad, og vi vil ha skyttelbusser mellom byene. Alt dette og mer til kan du lese mer om på løpets egen hjemmeside, www.glommalopet.no.

Vi ønsker nye og gamle løpere velkommen til Glommaløpet 2014! melder arrangementskomiteen for Glommaløpet.

Løpet går lørdag 24.mai.

Annonse (Klikk på bildet for info)

Link til påmelding: Påmelding.

Glommaløpet-2013-start
Over 200 stilte til start i den første utgaven av Glommaløpet i fjor, i tillegg til 13 stafettlag.
(Foto: fra arrangørens hjemmeside)
 
 

sportsmanden.no 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!