Årsbeste, men snytt for klasseseier!

Løpsrapport fra 5km på Sørum

Det er ingen spøk verken å rykke opp en aldersklasse eller å løpe en 5 km så raskt en klarer, med lunger som higer etter luft og bein som har lyst å stoppe opp og gjøre alt annet enn å løpe!… Det var sånn jeg følte det da jeg var på årsbeste-jakt på Sørum på lørdag. Her er et lite utdrag fra bloggen:

Jeg hadde lyst å slakke ørlite grann på tempoet, men husket hva jeg leste kvelden før, om Thorbjørn Ludvigsen sitt drømmeløp til 7.58 i Stolzekleiven Opp, om å kjempe, kjempe og kjempe for hver meter: «Det handler bare om å pushe deg hele veien. Avslutningen (…) er virkelig avgjørende. Da har du egentlig ikke lyst til annet enn å legge deg ned. Du er helt ferdig, men du må kjempe helt inn», uttalte Ludvigsen til BT etter rekordløpet sitt i september.

Nå var det jeg som måtte kjempe…

Vinterkarusellen2015-2016-Sorum-7November-Frode-Monsen
Tommel opp, dette går veien! Eller gjør det egentlig det? Det ble en ny sekundstrid mot meg selv. Og hva i all verden gjør jeg i klasse 55-59 år?… (Foto: Bjørn Hytjanstorp)


Les resten av reportasjen på SportsBloggen.

Annonse (Klikk på bildet for info)

Sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!