Annen idrettInternasjonaltMotbakkeløp

Ludvigsen vant Empire State Building-løp

OPPDATERT MED SEIERSINTERVJU

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Norges beste motbakkeløper, bergenseren Thorbjørn Ludvigsen, vant i natt det femte Empire State Building Run-Up. De 86 etasjene ble gjennomført på 10 minutter og 6 sekunder. Det er halvminuttet raskere enn han brukte i fjor, da han sensasjonelt tok andreplassen fra startpulje 3. Denne gangen fikk nok Thorbjørn starte i første pulje, og da ble det altså seier for den råsterke motbakkeklatreren fra Bergen.

– Det var veldig hardt. Darren Wilson var rett foran meg da vi løp gjennom døren i 1.etasje. Jeg tror det var rundt 71.etasje jeg passerte han. Det var hardt, for du må øke farten for å komme forbi og leggene mine fikk det skikkelig. Et veldig hardt løp og jeg er veldig glad for å ha vunnet, sa Ludvigsen i seiersintervjuet etterpå.

Det og litt mer kan du se i dette videoglimtet på bt.no.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Thorbjørn-Ludvigsen2
Thorbjørn Ludvigsen jubler etter seier i fløyen Opp i fjor. I natt kunne han juble for seier i 5th Empire State Building Run-Up. (Foto: Frode Monsen)

Løpere fra hele verden deltok og løpet som startet i lobbyen og endte på toppen etter 1.576 trappetrinn!

Australske Suzy Walsham vant dameklassen på 11.57. Hun har vunnet alle fem årene det har vært arrangert.

Ludvigsen slo gjennom med seier i Stolzekleiven Opp for noen år siden, der han siden har vært nærmeste uovervinnelig og satt rekord i fjorårets løp. Han har de siste sesongene vært Norges beste og mest stabile motbakkeløper.

I år er planen å også måle krefter internasjonalt i den stadig mer populære og presitisjefylte Sky-runner serien. Vi tror Ludvigsen vil hevde seg helt i toppen der også.

Les fjorårets reportasje Nest raskest opp Empire State Building!

 

sportsmanden.no

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -