MotbakkeløpSportsBloggenVestlandet

Bergen og Fløyen som skapt for motbakkeløp

Blogg og film fra Fløyen Opp! 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

– Jeg har hatt en oval helg i fødebyen min Bergen, også kalt verdens vakreste by av Davy Wathne og andre objektive mennesker. Som meg selv. Uansett er i hvert fall Bergen, som er omkranset av sine syv fjell, samt mange flere knauser i den nære randsone, som et eldorado å regne for motbakkeløpere! Som meg selv…

Tja, det er nok å ta munnen for full, i velkjent bergensk, brautende stil. Eller hur? Jeg har imidlertid mange ganger fått høre at jeg ikke er noen typisk bergenser, hva nå enn det er, men jeg skal uansett skynde meg å dementere det med motbakke-spesialist. Men motbakkeløp er virkelig en artig avveksling fra andre løp og gir både variasjon og annerledes løpsopplevelser. Derfor hadde vi meldt oss på Fløyen Opp, både Hanne og jeg.

Hvordan turen og løpet gikk, kan du lese mer om på SportsBloggen

SAMSUNG CSC
SportBlogger Frode Monsen var nok litt mer preget enn det kan se ut på dette bildet, med 600 meter igjen til mål. (Foto: Andreas Tvedt Monsen, Sportsmanden)
SAMSUNG CSC
Hanne Wibe fra Langhus debuterte som motbakkeløper og ser ut til å trives! (Foto: Andreas Tvedt Monsen, Sportsmanden)


Se film fra Fløyen Opp

En annen debutant i Fløyen Opp var veteranen Svein Arne Sølvberg fra Ski. Han har lagt ut en 6 minutters videofilm fra Fløyen Opp. Klikk på linken nedenfor, så kommer du rett til videoen fra Bergen. Svein Arne vant for øvrig klasse 65-69 år.

Svein og Tove Sølvberg sin film fra Fløyen Opp

SAMSUNG CSC
Konkurranseglade Svein Sølvberg løp Sentrumsløpet på imponerende 38.01 forrige helg. Med den tiden vil han komme svært høyt på listen når årets veteranløper skal kåres. Her er han med startnummer 127 på vei til klasseseier i Fløyen Opp, i rygg på Anders Pedersen Magerøy (222). (Foto: Andreas Tvedt Monsen, Sportsmanden)

 

sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -