KarusellerRomerikeStomperudkarusellen

Røisgaard og Haug raskest i Stomperudløypen

Resultater fra 3.løp i Stomperudkarusellen

Det tredje av fire løp i Stomperudkarusellen gikk av stabelen i lysløypen i Stomperudløypen fra Lørenfallet idrettsplass tirsdag kveld. Aller raskest var Glenn Røisgaard fra Aurskog-Høland FIK, som vant på 18.42, drøye halvminuttet foran Martin Aasen Hemstad fra Gjelleråsen ski, med Ole Johnny Delerud fra Blaker IL på tredjeplass, drøye to minutter bak vinneren.

På kvinnesiden ble det seier til Thea Haug på 22.38. Hun var 27 sekunder foran Julie Sofie Aas, med veteran Dorte Foss på tredjeplass. Dermed ble det samme vinnere som i karusellens andre løp, etter at Frode Stenberg og Emilie Høgne vant det første løpet i Stomperudkarusellen.

Totalt 37 menn og 15 kvinner fullførte den 5,1 km lange traséen, som måtte endres litt og forkortes fra 6 km grunnet vindfall i løypen.

-Det blir derfor en tung bakke i motsetning til ordinær trasé med to tunge bakker. Med tanke på neste år, ønsker vi tilbakemelding på dagens trasé, opplyste og oppfordret  arrangøren før start.

Siste løp i Stomperudkarusellen går tirsdag 11.september. Distansen da er 800m på bane.

Alle resultater

Høstsesongen er i gang igjen for konkurranseglade Dorte Foss fra Raufoss IL. Hun løper i klasse K50-54 år som hun vant, til 3.plass av kvinnene.
Arvid Mathiesen fra Team Sportsmanden har byttet ut Follotrimmen med Stomperudkarusellen i år, og ble nummer 30 totalt og nummer 3 i klasse M55-59 år. «Fint underlag og perfekt sensommertemperatur. Brukbart fornøyd med gjennomføringen», fortalte han etterpå. Du kan lese referater fra Arvids løp og trening på bloggen Turogtrening

Alle foto: Arvid Mathiesen / Sportsmanden.no