FollotrimmenLøping

Lolland og Lilleheier vant Follotrimmen i Ås

Varmt og sommerlig i det andre løpet i Follotrimmen

SAMSUNG CSC
Det var svært så idylliske og sommerlige forhold da det andre løpet av Follotrimmen ble arrangert i ettermiddag fra Universitetsområdet i Ås. (Foto: Frode Monsen)

Det var rene sommerstemningen da årets andre løp i Follotrimmen ble arrangert fra Andedammen i Ås. Som vanlig var det også byggearbeider som gjorde at løypen var lagt litt om mot slutten. Den kuperte og varierte løypen på rundt 4,8 km fikk også «nye» vinnere. Ulrik Lolland fra Moss IL var aller raskest og vant på sterke 16.58 i det som trolig var hans debut i Follotrimmen, foran vinneren av første løp i Ski, Emil Wiig, som løp på 17.07. Unge Mina Lilleheier (klasse 16-19 år) fra Ås IL var raskeste kvinne på hjemmebane og eneste under 20 minutter med vinnertiden 19.37.

Resultatliste Follotrimmens 2.løp 2016 i Ås – NB – rettet!

Oppdatert med mange bilder og bildetekster. Foto: Trond T. Hansen / Sportsmanden

7DM20041
To ferske fjes i Follotrimmen som satte seg i respekt fra første meter. Ståle Fenstad har satt opp et drepende tempo og kun Ulrik Lolland fra Moss IL følger. Lolland vant like godt løpet på sterk tid, 16.58, mens Fenstad endte på fjerdeplass med 17.25. (Foto: Trond T. Hansen / Sportsmanden)
7DM20046
Henrik Brøvig følger på tredjeplass, en plassering han også hadde i mål, mens vinner av første løp, Emil Wiig, som følger bak, til slutt blir nummer 2.
7DM20059
Lasse Sørlund vinner klasse 50-54 år på 18.26 og tar en av Team Sportsmandens fire klasseseire i mennenes veteranklasser!
7DM20065
Nils Berg vinner klasse 40-44 år på gode 18.35.
7DM20068
Christian Westgaard trappet ned langrennssatsingen i fjor og har trent mye mindre i år. Men han hadde da fortjent å komme med på resultatlisten. Westgaard løp på rundt 20.10. Tidligere klubbkamerat Pia Helene Paulsen fra Rustad IL er til gjengjeld med på listene, sogar som nest raskeste kvinne med 20.04.
7DM20077
«Toer-trio» fra Ås: Daniel Andersen (100) fra NMBUI med Ås IL-løperne Karl Henrik Lilleheier (t.v.) og Einar Bergsholm. De ble alle nr 2 i sine respektive klasser, hhv 25-29 år, 45-49 år og 50-54 år.
7DM20091
Lett i steget: Sigrun Gjølberg fra Ås IL løper på 20.54, men taper spurten om klasseseier i K25-29 år med ett sekund til Gudrun Ildstad. Den som følger bak her er imidlertid Emilie Kongsten, som slår begge og tar 2.plassen i K20-24 på 20.45.
7DM20101
Piotr Ptak i tet her, tett fulgt av Ole Martin Bollandsås (280)
7DM20105
VANT: Mina Lilleheier åpnet behersket, men var raskeste kvinne i mål og eneste under 20 minutter på 19.37. Her får hun god pes av Morten Gammelsæter, som med 20.00 og 3.plass i M45-49 viser glimt av gammel storform.
7DM20109
Lukasz Chlosta ser optimistisk ut og blir også nr 2 i M35-39 år på 20.36.
7DM20112
Rune Wiig ser lett ut i steget.
7DM20116
Rutinerte Kjell Chr. Martinsen (t.v.) vinner klasse 60-64 år, mens Christoffer Ladstein i gult er begynt oppkjøringen til København Maraton for Team Sportsmanden.
7DM20125
Stine Aarstad er ikke i samme knallform som da hun vant omtrent alt for noen år siden. Men det ble klasseseier i K40-44 år på 21.34.
7DM20128
Iselin Fagervik Salthe tar tredjeplassen i yngste klasse 16-19 år.
7DM20130
Mens Elin Sophie Ones vinner klasse 30-34 år.
7DM20141
Erik Brechan Aas er alltid på pletten.
7DM20150
Sterkt kvinnelig veterantrekløver: Merete Bolin (t.h.) vinner klasse 50-54 år på 22.38, mens det blir hard kamp om seieren i klasse 55-59 år mellom Guro Drottning Aarnes, som er først her, og Lill Eriksen. Sistnevnte trekker det lengste strået med 22.51, mens Aarnes får 23.08.
7DM20158
Hanne Wibe overrasket seg selv litt med en flott 3.plass i klasse 45-49 år i sin første start i Follotrimmen på to sesonger.
7DM20163
Ansiktsuttrykkene sier det meste her, eller?
7DM20170
Hans Petter Stenberg har gjort et aldri så lite comeback i Follotrimmen i år.
7DM20172
Gry Pladsen løp Holmenkollstafetten for Team Sportsmanden og debuterte i Follotrimmen med 3.plass i K40-44 år, mens Karin Helena Sjøberg viser god form halvannen uke før hun debuterer på maraton i København.
7DM20178
Cecilie Majdall Nilen fører an her.
7DM20181
Egil Røysem fra DNB vant klasse 65-69 år.
7DM20183
Bente Frøystadvåg (95) blir nummer 3 i K55-59 år og Hilde-Gunn O Sorteberg (210) tar tredjeplassen i K50-54 år på hjemmebane.
7DM20188
Arvid Mathiesen gir tommel opp til fotografen, mens Ronny Kristiansen (22) får et kjærkomment avbrekk med en kort distanse innimellom alle maratonløpene sine.
7DM20190
Follotrimmen er et fargerikt fellesskap!
7DM20193
Atle E. Larsen fra Best før start!..
7DM20197
Hanna Solberg Såheim og Ingrid Kapstad Østgulen smiler til fotografen.
7DM20198
Stein Nakken blir nr 20 i en av de største klassene, M55-59 år.
7DM20203
Neppe mange har flere starter i Follotrimmen enn Turid Malmo Knudsen.
7DM20206
SkiLøperne er alltid på pletten.
7DM20207
Olav Strande løper i klasse 55-59 år.
7DM20211
Jon Furu, Greta Løkhaug og Bodil Norderval.
7DM20213
Knut Finsberg, en av flere fra Team Atlas Copco.
7DM20215
Viil Gombos og Frode Schneider.
7DM20220
Sylvie Anette Bjerkholt
7DM20225
Sverre Espedalen med den gule Skimilajoggen t-skjorten har følge av Katrine Solli.
7DM20226
Trude Kristin Elstad (231) ser ut til å kose seg i sola.
7DM20228
Det gjør tydeligvis Katrine Paulsen også; tommel opp!
7DM20230
Flere smil i baktroppen, fra Cecilie Ribbing Simensen (197) og Kjersti Louise Flatmo.
7DM20231
Morten Hansen, rutinert maratonløper fra Drøbak Maratonklubb som sliter med skade og tok seg god tid, men med humøret i behold.
7DM20232
Feltet avsluttes.

10 thoughts on “Lolland og Lilleheier vant Follotrimmen i Ås

• Flere har etterlyst resultatene fra Ås. Siden resultatene hele tiden har kommet frem på våre egne sider, så var ikke dette så enkelt. Men nå er feilen forhåpentligvis funnet og rettet, slik at linken til pdf-fil med fullstendige resultater funker for alle leserne. Vi beklager problemene med resultatlisten.

• Terje Hellemose

savner resultatliste fra Ås

• Hei, jeg skjønner ikke helt at dere etterlyser resultatene. Med unntak av litt problemer dagen etter løpet i Ås, har resultatene ligget der hele tiden – ref link over bildeserien – først i en foreløpig versjon, deretter i en rettet versjon etter at vi bidro til å få rettet resultatlisten der enten løpere eller klubb manglet. Jeg får selv opp resultatene både på mobil og pc, og har fått det hele tiden også etter at Hilde-Gunn Sorteberg etterlyste dem 14,mai, så jeg trodde at dette var greit for alle. Hvis noen likevel ikke får opp resultatene, så må det da trolig skyldes at dere ikke har installert pdf-format og må laste dette ned først på egen maskin for å kunne åpne resultatlisten via linken?

Mvh Frode Monsen / redaktør

• Hei, fint om du legger ut resultatlisten på nytt. Jeg får også bare «Innholdet ble ikke funnet» når jeg klikker på lenken fra dette løpet, mens resultatene fra løp 1 og 3 kommer opp, så årsaken kan nok ikke være manglende pdf-leser.

• Hei! Nå skal feilen være funnet, se annen melding. Takk for tilbakemeldingen!

• Hilde-Gunn Sorteberg

Hvorfor får vi ikke opp resultatene lengre? Linken funker ikke?

• Turid Malmo Knutsen

Jo jeg har vært med hvert år siden Follotrimmen startet!

Tillegg til bildeteksten: Bente Frøystadvåg (95) tar tredjeplassen i K55-59 år, og Hilde-Gunn O Sorteberg (210) tok 2. plassen i K50-54 på hjemmebane ;).