FornebuløpetLøpingStor-Oslo

Fornebuløpet inviterer til ny løpsfest 25.mai

Bli med på Bærums største mosjonsarrangement

Fornebuløpet har på sine seks tidligere starter rukket å bli Bærums største mosjonsarrangement. Med nesten 3000 påmeldte i fjor var dette også et av Norges største midtukeløp. Den raske traséen i fine og grønne omgivelser på Fornebulandet har nok vært den største suksessfaktoren, selvsagt sammen med et fint arrangement med ulike distanser, bedriftskonkurranse og mye mer innlagt i det vanlige programmet. Nå er det snart klart for ny løpsfest.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
SAMSUNG CSC
Fornebuløpet går i både raske og grønne omgivelser. (Foto: Frode Monsen)

Som tidligere er det tre distanser i Fornebuløpet; 3 km (primært for barn og ungdommer, men nytt av året er en ny klasse for alle over 18 år), 5km og 10km. Det er vanlige 5-årsklasser fra 40 år og oppover for de to lengste distansene.

– Vi er stolte over at løpsmarkedet har respondert positivt og ført til en solid utvikling av løpet. Sist år var det nok en deltakerrekord med hele 2.954 påmeldinger i alle klasser, hvilket var et strålende resultat, sier styreleder i Fornebuløpet, Stein Rohde-Hanssen i løpets egen avis.

Ordinær påmeldingsfrist er 15.mai

Det opplyses også at det vil være mulig med startnummerutdeling og påmelding mandag 23. og tirsdag 24.mai hos Anton Sport på det nye kjøpesenteret på Fornebu-S.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Men vær obs på at ordinær påmeldingsfrist før prisen stiger – og siste frist for å få fornavnet på trykk på startnummeret – er i løpet av førstkommende søndag 15.mai.

Påmelding kan gjøres her.

SAMSUNG CSC
Idyllisk parti fra fjorårets løp. (Foto: Frode Monsen)

For mer info, se hjemmesiden. 

Fornebuløpet har også en egen løpsavis, som kan lastes ned her.

Se også tidligere reportasjer fra Fornebuløpet på Sportsmanden:

Hjelmeset og Bergsløkken raskest i rekordstort Fornebuløpet (2015)

Fornebuløpet mot nok en rekord (Forhåndssak 2015)

Odd-Bjørn Hjelmeset fikk kastet seg foran Øyvind Heiberg Sundby, som leder her, i fjorårets 10km i Fornebuløpet. (Foto: Frode Monsen)
Odd-Bjørn Hjelmeset fikk kastet seg foran Øyvind Heiberg Sundby, som leder her, i fjorårets 10km i Fornebuløpet. (Foto: Frode Monsen)


Over 2000 løp den 5.utgaven av vårklassikeren
 
(Bildereportasje fra 2014)

Stort og fint felt fra Fornebuløpet i 2014. (Foto: Mauro Pau)
Stort og fint felt fra Fornebuløpet i 2014. (Foto: Mauro Pau)

 

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

One thought on “Fornebuløpet inviterer til ny løpsfest 25.mai

  • Nå er det innspurt for ordinær påmelding imorgen lørdag 15 mai kl. 23.59 før startkontigenten øker. Vi i arrangement komiteen gleder oss til og se både nye og tidligere løpere komme og igjen lage spenning og løpsglede. 10 km er en del endret fra ifjor, og til en bedre løype i våre øyne, kom og prøv da vel om du ikke har vært her tidligere. Se vår nettside.

Kommentarfeltet er stengt