Sportsmanden

God jul til alle våre lesere!

Vi har mottatt denne koselige julehilsenen fra Berit Johanne Kristiansen, Follotrimmens primus motor gjennom 30 år og «grand old lady», som takket for seg som leder for Follotrimmen etter det særdeles vellykkede 30-års jubileet i år.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Sportsmanden takker samtidig for et fantastisk samarbeid og ønsker både Berit og alle våre lesere i hele landet

EN RIKTIG GOD OG FREDELIG JUL!  

Berit-Kristiansen-2011-2
B for Berit! Både Follotrimmens mangeårige leder og Sportsmanden ønsker alle en riktig god jul, med felles budskap om å trimme litt i julen også. (Foto: Frode Monsen)


Juletrim-hilsen

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Kjære alle trimmere/løpere/turgåere i Follo og omegn (og resten av landet). Vi går mot nok en julehelg med all den hygge og kos og med god mat og litt rolige dager, med familie og venner rundt oss, og det er julefeiring for mange av oss. Og slik skal det være. Skal vi ha dårlig samvitttighet for at vi unner oss masse god mat og tar livet med ro en dag eller to? Nei ikke i det hele tatt! 


Så kommer jeg til poenget. Selv med alt dette rundt oss, finnes det alltid plass til en trimtur og det er viktig ta på joggesko og komme seg ut en tur, det vil være en berikelse både for deg og for de som er rundt deg. Jeg oppfordrer dere til å ta vare på helsa selv i jula. Og dessuten er alle treningssentre oppe i jul- og nyttårshelgen, så det er mange muligheter.

Jeg ønsker dere en riktig god trim-jul!

Hilsen Berit K

spinning-maraton-stamina2
Ord og handling. Det er mange muligheter for å trene i juleferien. Her er Berit Kristiansen (i midten på bildet oppe til høyre) på maratonspinning! 70-åringen går foran med et godt eksempel og holder seg i god form selv.
(Foto: Stamina HOT Ski)

 

Her kan du gjenoppleve alle de 8 løpene i jubileumsåret til Follotrimmen gjennom 14 reportasjer på Sportsmanden!


Les også: Berit Kristiansen fikk velfortjent heder for sin innsats for Follotrimmen etter SkiLøpet.

 

sportsmanden.no

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -