TILBUD: Løp 2 – betal for 1

Spesialtilbud til Team Sportsmanden i Årungen Rundt

Start høsten med Årungen Rundt – en real høstklassiker på Ås

Årungen Rundt arrangeres i år søndag 28 august. Løpet har en utfordrende løype over 10,5 km med noen bratte kneiker og en hard avslutning. Løpet ble første gang arrangert i 1928 og det er hittil kun 37 menn som har løpt på under 40 minutter og 13 kvinner under 45 minutter.

Annonse (Klikk på bildet for info)

Løpet vil finne sted fra Andedammen ved NMBU – en av Norges flotteste arenaer – som da er omkranset av vakre høstfarger. Under Årungen Rundt arrangeres det også egne barneløp, slik at det blir en løpsfest for hele familien. I tillegg til barneløpene har vi også aktiviteter for barna, som f.eks kanopadling.

SAMSUNG CSC
Flotte omgivelser med aktivitetstilbud for barna ved Andedammen i Ås, der start- og målområdet er. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden)

Gjennom Sportsmanden gir arrangøren Ås IL deg nå et supertilbud med 2 for 1. Meld deg på i Årungen Rundt 10,5 km for Team Sportsmanden via linken nedenfor og få et gratis startnummer på en valgfri distanse!

Gå inn på https://www.deltager.no/sportsmanden-arungenrundt2016.

Tilbudet gjelder frem til 14. august 2016.

ÅrungenRundt_IMG_0072 (1)
Sportsmandens aktive Østfold-reporter Roar Tomter (nr 155) pleier alltid å løpe Årungen Rundt, mens barna deltar i barneløpet. Nå kan han og andre medlemmer i Team Sportsmanden løpe selv og samtidig invitere med et ekstra familiemedlem, venn eller kollega uten å betale noe ekstra. (Her fra Årungen Rundt i 2014, foto: Trond T. Hansen / Sportsmanden)


Velkommen til Årungen Rundt 2016!

Se tidligere reportasjer fra Årungen Rundt på Sportsmanden: 

Annonse (Klikk på bildet for info)

2015

2014

2013

SAMSUNG CSC
Seierspallen i 2014, da Heidi Pharo vant på ny løyperekord, foran Jessica Gunnarsson og vinneren fra 2013, Marit Haslie, som i år har flere seire i Follotrimmen. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden)

 

Sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!