SportsmandenStor-OsloTeam Sportsmanden

TILBUD: Løp 2 – betal for 1

Spesialtilbud til Team Sportsmanden i Årungen Rundt

Start høsten med Årungen Rundt – en real høstklassiker på Ås

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Årungen Rundt arrangeres i år søndag 28 august. Løpet har en utfordrende løype over 10,5 km med noen bratte kneiker og en hard avslutning. Løpet ble første gang arrangert i 1928 og det er hittil kun 37 menn som har løpt på under 40 minutter og 13 kvinner under 45 minutter.

Løpet vil finne sted fra Andedammen ved NMBU – en av Norges flotteste arenaer – som da er omkranset av vakre høstfarger. Under Årungen Rundt arrangeres det også egne barneløp, slik at det blir en løpsfest for hele familien. I tillegg til barneløpene har vi også aktiviteter for barna, som f.eks kanopadling.

SAMSUNG CSC
Flotte omgivelser med aktivitetstilbud for barna ved Andedammen i Ås, der start- og målområdet er. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden)

Gjennom Sportsmanden gir arrangøren Ås IL deg nå et supertilbud med 2 for 1. Meld deg på i Årungen Rundt 10,5 km for Team Sportsmanden via linken nedenfor og få et gratis startnummer på en valgfri distanse!

Gå inn på https://www.deltager.no/sportsmanden-arungenrundt2016.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Tilbudet gjelder frem til 14. august 2016.

ÅrungenRundt_IMG_0072 (1)
Sportsmandens aktive Østfold-reporter Roar Tomter (nr 155) pleier alltid å løpe Årungen Rundt, mens barna deltar i barneløpet. Nå kan han og andre medlemmer i Team Sportsmanden løpe selv og samtidig invitere med et ekstra familiemedlem, venn eller kollega uten å betale noe ekstra. (Her fra Årungen Rundt i 2014, foto: Trond T. Hansen / Sportsmanden)


Velkommen til Årungen Rundt 2016!

Se tidligere reportasjer fra Årungen Rundt på Sportsmanden: 

2015

2014

2013

SAMSUNG CSC
Seierspallen i 2014, da Heidi Pharo vant på ny løyperekord, foran Jessica Gunnarsson og vinneren fra 2013, Marit Haslie, som i år har flere seire i Follotrimmen. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden)

 

Sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -