FolloLøpingSkiLøpet

Heder til Ingrid og Berit Kristiansen under SkiLøpet

Follotrimmen og Berit Kristiansen er nesten for synonymer å regne. De hører liksom sammen. I år har Follotrimmen feiret sitt 30-års jubileum og Berit Kristiansen har hatt en finger eller to med i spillet i svært mange av disse årene. Sammen med resten av den flittige og dyktige staben sin, har hun en stor del av æren for at Follos befolkning hvert år kan løpe, trimme eller gå de 8 konkurransene som tilsammen utgjør Follotrimmen.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Heder-Berit-K
Berit Kristiansen inviterte alle ordførerne i  Follo til de ulike løpene i årets Follotrimmen. Ski’s ordfører Anne Kristine Linnestad var en av de som kom. Hun kom også til gågaten i Ski foran rådhuset for å dele ut heder til «Mor Follotrimmen». Foto: Frode Monsen, Sportsmanden

Før premieutdelingen i SkiLøpet fikk Berit Kristiansen velfortjent heder og ære av arrangørene SkiLøperne og av Ski’s ordfører Anne Kristine Linnestad, som delte ut en stor blomsterbukett, ledsaget av noen rosende ord. Berit Kristiansen ble nok tatt litt på sengen. Hun var til stede som en av mange frivillige funksjonærer, og Sportsmandens redaktør hadde selv gleden av å få sportsdrikk av Berit på drikkestasjonen etter ca 6 km.

 

Heder-Berit-K-klem
Berit Kristiansen får blomster og en god klem av ordfører Anne Kristine Linnestad, mens initiativtaker og primus motor for SkiLøpet, Janicke Ekelberg, applauderer.
Foto: Frode Monsen, Sportsmanden

Berit Kristiansen holdt en flott takketale på sparket, der hun sa at dette jo var SkiLøpet og SkLøpernes dag og at det var de som skulle ha heder, ikke hun eller Follotrimmen. Hun sa også at hedersbevisningen var like mye til hele staben i Follotrimmen og at hun hadde blitt så glad når hun så at mange faste Follotrimmere også stilte i SkiLøpet.

– Da var dagen min perfekt, avsluttet hun.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Heder-Berit-K-tale
En rørt Berit Kristiansen holdt en fin takketale på sparket og fikk stor og velfortjent applaus. Follotrimmen står sterkt i Ski og i hele Follo.
Foto: Frode Monsen, Sportsmanden

Det er deg vel unt og høyst fortjent, Berit. Sportsmanden gratulerer med hedersprisen og vi er sikker på at vi har svært mange med oss når vi håper på mange fine år fremover med Follotrimmen. Follotrimmen er selvfølgelig behørig dekket på Sportsmanden.
Alle reportasjene er samlet i egen fane i menyen og kan også ses her.

Starten-Ingrid-K
Ingrid Kristiansen løp SkiLøpet med et smil om munnen. Foto: Trond T. Hansen, Sportsmanden

En annen som også fikk litt heder og ære, var den litt mer landskjente navnesøster Ingrid, som sporty stilte til start i SkiLøpet nærmest på sparket. Og Ingrid Kristiansen holder formen godt ved like. Selv om hun neppe tok ut like mye som i glansdagene, løp hun fort nok til å vinne klasse 55-59 år med nesten 4 minutter på den sterke tiden 44.31. Ingrid fikk dermed ikke bare et sett med kofferter som hederspris, men var også en av mange klassevinnere som alle fikk et gavekort på kr 500 fra Løplabbet i premie.

Alle-på-pallen-3
Munter stemning på podiet der alle klassevinnerne var samlet. Ingrid Kristiansen (sittende nede til venstre) fikk velfortjent applaus ikke bare fra ordføreren (helt til venstre) og av tilskuerne, men også fra de andre vinnerne. Hun presiserte selv at det var hyggelig at så mange løp SkiLøpet uten å tenke så mye på tid eller prestasjon, og at det er viktig bare å delta og være aktiv.
Foto: Frode Monsen, Sportsmanden

 

Se også reportasjen fra selve SkiLøpet.

 

sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

2 thoughts on “Heder til Ingrid og Berit Kristiansen under SkiLøpet

Kommentarfeltet er stengt