ArrangementKosttilskuddProduktinnholdSportsmandens Jubileumsløp

Sportsmanden feirer 10-års jubileum med 5 km i rask løype lørdag 12.november

Sportsmanden så dagens lys den 12.12.2012. Nå feirer vi vårt 10-års jubileum med eget løp i Ski lørdag 12.11.2022. Du kan velge mellom 5 km eller 10 km, eller du kan løpe Jubileumsdobbelen! Og har du ikke anledning til å ta turen til Ski, kan du være med på jubileet ved å delta på Sportsmandens virtuelle Jubileumsløp!

SISTE: 10 km er avlyst pga få påmeldte på den distansen, men 5 km går som planlagt!

Løpene går i Sportsmandens «egen» trasé i løypen som ble laget og kontrollmålt av autorisert løypemåler Vidar Dvergedal i Kondis i forbindelse med Sportsmandens Jubileums 5-er i 2017, og som siden har vært mye benyttet til intervalldrag og trening blant lokalbefolkningen. I Jubileumsløpet for fem år siden ble det satt flere personlige rekorder i den raske løypen på 5 kilometer. Og siden vi nå fyller 10 år, blir det også mulighet til å løpe 10 km.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Begge løpene har start og mål like utenfor Ski sentrum i Nordre Follo og er en frem-og-tilbakeløype som følger den gamle jernbanetraséen mot Holstadkrysset i retning Ås.

START 5 km er kl 11.00. Oppmøte for utdeling av startnummer ved start fra kl 10.

Vi arrangerer også et virtuelt jubileumsløp for de som ikke har anledning å delta i Ski. Der kan du delta på de samme distansene i perioden fra 12.november og helt til «fødselsdatoen» 12.desember. Du løper der du bor og loggfører selv tiden din via gps på løpeklokke eller Strava og sender inn resultatet på eget skjema (mer info om dette kommer senere).

VINNER av det første Jubiluemsløpet: Ulrik Lolland løp på ny pers på 15.14, som var 16.beste tid i Norge på distansen det året ifølge Kondis sin statistikk.

Rask løype for alle med løpeglede i sentrum

Da Sportsmandens Jubileums 5-er gikk i samme løype for fem år siden var det altså mange som løp fort, selv om det var frostrim og minusgrader den dagen. Løpet gikk da i starten av desember, mens vi nå har valgt å legge det noen uker tidligere. Selv om det er mulig å løpe fort, er dette først og fremst ment som et løp for alle, med løpeglede i fokus, om du løper fort, jogger eller går!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Påmelding

Premie og produkter

Alle som har meldt seg på innen 10.november er med i trekningen av gratis deltakelse for 1 lag / 2 personer i suksessen Opplev Oslo 2023. Verdien av premien er kr 1.390,-

Det vil også være en liten stand med mulighet til blant annet å kjøpe supersko fra Xtep til spesialpris, samt sportsernæring fra Synergy.

UTTREKKSPREMIE: Denne flotte premien kan bli din hvis du melder deg på senest 10.november!

Jubileumstilbud på Xtep

JUBILEUMSTILBUD: Bestselgeren Xtep 160X 2.0 kan kjøpes til jubileumspris kr 1900 på lørdag!
Kondis testet Xtep 160X 2.0 og PRO nylig. Les hva de skrev her.

Synergy sportsernæring

Deltakerne får smake og teste Synergy sportsernæring med den naturlige sportsdrikken e9, en sunn, naturlig og sukkerfri energidrikk som inneholder naturlig koffein, C-vitaminer, ni aminosyrer og en rekke andre stoffer som gir økt forbrenning og energinivå ved å støtte kroppens egen energiproduksjon, uten å påvirke blodsukkeret. e9 hjelper deg til å yte bedre, lengre og restituere raskere.

Her er en kort presentasjon av e9: https://youtu.be/RIHR9su05Ck

Sportsmanden er ny distributør av Synergys produkter, som også inkluderer hudpleieprodukter, vektkontroll og vanlige kosttilskudd som omega 3, vitamintilskudd og collagen+. Vil du teste noen av produktene i Synergys Elite-Helse, eller bruker du allerede noen vanlige kosttilskudd fra før, må du gjerne bestille via linken under. Da støtter du samtidig Sportsmanden med et mindre beløp.

Du kan lese mer om (og eventuelt bestille) Synergy sine sportsernæringsprodukter og andre helseprodukter) her:

Synergys nettbutikk

PALLEN KVINNER fra Jubileumsløpet i 2017: Sigrun Gjølberg vant, foran Eldbjørg Moxnes og Janicke Bråthe.

Les om hvordan det gikk i Sportsmandens Jubileums 5-er og se hvem som var med her:

Løperparet avsluttet sesongen med kjempeløp i Sportsmandens Jubileums 5-er!

PROMINENTE «GJESTER»: President i Kondis, Tim Bennett kastet glans over arrangementet for fem år siden da han stilte til start lettere døgnvill, omtrent direkte fra Tahiti! Kanskje kommer både kongen og presidenten i år?
FOR ALLE: Sportsmandens Jubileumsløp er for alle. Du trenger absolutt ikke å løpe fort for å delta. Egil Bremnes fra Kråkstad er en flott representant for deltakerne fra de bakre rekker fra det forrige jubileumsløpet.

Ski er kommunesentrum i Nordre Follo kommune, lett tilgjengelig like ved E18 eller med en kort togtur med lokaltog fra Oslo. Det er gode parkeringsmuligheter like ved start/mål og kort gangavstand fra togstasjonen.

Velkommen til Ski og Sportsmandens Jubileumsløp lørdag 12. november 2022. Og til våre virtuelle jubileumsløp!

Påmelding

(både for Jubileumsløpene i Ski og de virtuelle Jubileumsløpene)

Mer info på arrangementsiden på Facebook

Artikkelen ble først publisert 6.10.2002 kl 21.57
Artikkelen er oppdatert 10.11.2022 kl 17.3
5 og 11.11.2022 kl 23.45

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -