LøpskarusellenXtep Løpskarusellen 2022

Invitasjon til Løpskarusellen – Vinn løpesko fra Xtep

For femte året på rad har vi gleden av å invitere alle løpere og mosjonister til en virtuell løpskarusell, som i fjor med fire distanser – 5 km, 10 km, halvmaraton og maraton. 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Løpskarusellen i regi av Run4life og Sportsmanden har vært arrangert helt siden 2018 og er Norges første og originale virtuelle løpskarusell, fra lenge før noen hadde hørt om korona. Nå har vi fått ny navnesponsor, så årets karusell heter XTEP Løpskarusell 2022.

Vårt motto er fortsatt: «Løp hvor du vil, når du vil!» 

Du kan løpe i din egen favorittløype, ta tiden selv, sende inn resultatet og delta i et sosialt løpe-fellesskap der vi inspirerer og motiverer hverandre, med over 1200 medlemmer i en lukket Facebookgruppe!  

Bli med på Løpskarusellen 2022!

Konseptet er altså fortsatt like enkelt: du bestemmer selv tid og sted for når og hvor du vil løpe, du tar tiden selv og dokumenterer løpet i form av f.eks en Strava-fil eller bilde av gps-klokken. Du skal bare forholde deg til et par veldig enkle kriterier som gjør at konkurransen blir mest mulig rettferdig. 

Du konkurrerer både mot deg selv og mot mange andre likesinnede. Enkelt, motiverende og moro! 

XTEP Løpskarusellen består av distansene 5 km, 10 km, halvmaraton og maraton, og du kan løpe så mange ganger du selv ønsker i konkurranseperioden. Det er helt opp til deg om du bare deltar på en av distansene, om du vil være med på flere eller alle fire. Fullfører du tre distanser kvalifiserer du til en egen finisher-trøye.  

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

.
Løpskarusellen med sesongkaruseller

Vi har egne resultatlister for henholdsvis Løpskarusellen Vår, Løpskarusellen Sommer, Løpskarusellen Høst og sammenlagt per distanse.

Løpskarusellen 2022 pågår i perioden fra 1. mars – 30. november 2022.

Løpskarusellen Vår – fra 1. mars – 31. mai
Løpskarusellen Sommer – fra 1. juni – 31. august
Løpskarusellen Høst – fra 1. september – 30. november

Heiekultur i Facebookgruppen Løpskarusellen

Du kan følge med på resultatlister her på Lopskarusellen.no og det blir omfattende dekning av Løpskarusellen på Sportsmanden.no.

Men først og fremst er det stor og positiv aktivitet i vår egen Facebookgruppe Løpskarusellen, der deltakerne selv legger ut innlegg og bilder fra sine løp. Der legges det også ut status og løpende sekunderingslister underveis i Løpskarusellen, og ikke minst; vi motiverer og inspirerer hverandre hele tiden. Jo flere som deltar og er aktive der, desto mer moro og motiverende blir det for alle! 

INSPIRASJON: Vinneren av kvinnenes halvmaraton i 2021, Veronica Willassen Schmelck, la ut dette bildet i Facebookgruppen. 

Vinn topp løpesko fra Xtep 

Alle som melder seg på hele Løpskarusellen innen 30.april er med i trekningen av et par meget gode løpesko fra Xtep – RC260 – til en verdi av kroner 1900,-  

I tillegg vil alle deltakerne få anledning til å bestille karbonskoen Xtep 160X 2.0 til spesialpris! 


Les mer om skoene fra Xtep her

UTTREKKSPREMIE: Denne gode skoen fra Xtep sin Race family – RC260 – kan bli din! 
TILBUD: Alle deltakerne i XTEP Løpskarusell kan få kjøpe denne lekre karbonskoen, 160X 2.0, til spesialpris. 

Påmelding til XTEP Løpskarusellen 2022

Både påmeldingsskjema og resultatrapporteringsskjema finner du her.

Påmelding

Innsending av resultat 

– – –

Priser og premier

Hele Løpskarusellen 2022: Kr 500,-

Løp så mange 5km, 10km, halvmaraton og/eller maraton du vil i hele perioden fra 1. mars – 30. november.

Sesongkaruseller: Kr 300,-

Løpskarusellen Vår: Løp så mange 5 km, 10 km, halvmaraton og/eller maraton du vil i perioden 1. mars – 31. mai.

Løpskarusellen Sommer: Løp så mange 5 km, 10 km, halvmaraton og/eller maraton du vil i perioden 1. juni – 31. august.

Løpskarusellen Høst: Løp så mange 5 km, 10 km, halvmaraton og/eller maraton du vil i perioden 1. september – 30. november.

Betaling: Vipps til nr 9916 9563 – eller overføre til konto 1204.54.9980.

Finisher-trøye og uttrekkspremie

Fullfører du minimum 3 av de 4 distansene i Løpskarusellen kvalifiserer din til å få kjøpe Løpskarusellens egen finisher-trøye til en rimelig pris. Dette vil være en trøye av meget god kvalitet levert av SportDesign.

Aller som melder seg på innen 30. april er med i trekningen av et par supre løpesko fra Xtep. Alle deltakere får også et eksklusivt tilbud om karbonsko fra Xtep til svært rabattert pris. 

– – –

Kriterier:

  • Løpet må dokumenteres ved innsendelse av resultatskjema med link til gps-fil fra løps-apper som Strava, Garmin, Polar etc, eller ved å sende bilde av Strava-resultatet etc., eller bilde av klokken med distanse og tid. 
  • Loggført distanse på gps må være minimum 5,0 km, 10,0 km eller 21,098 km eller 42,195 km og netto fall i løypeprofilen bør ikke være mer enn henholdsvis 20 meter, 30 meter, 40 meter eller 60 meter hvis det ikke er en rundløype eller frem-og-tilbake løype. Dette er mer enn tillatt som godkjente perser i ordinære løp, der grensen er 1 promille. Vi er ikke like strenge, men vil ha mest noenlunde like forhold og unngå løyper ned klart innslag av nedoverbakke, men løypene og forholdene kan jo uansett ikke kan bli like i et sånt konsept.
  • Du må passere «målstreken», men det gjøres ingen tidsjustering for løpte meter utover de gjeldende distansene. Det gjelder altså å være snar på stoppknappen, men ikke stoppe klokken før målstreken for full distanse er nådd! 
  • Du må starte klokken når du starter løpet, og stoppe tiden når «målstreken» er passert. En «innebygd» 5 km som mellomtid fra f.eks kilometer nummer 3 til og med kilometer nummer 7 på en gps-registrering vil altså ikke godkjennes som en 5 km i Løpskarusellen.
  • Man kan ikke sende inn resultater fra ordinære løp som tellende løp i Løpskarusellen. 
Eksempel: Du tar selv tiden og dokumenterer. Husk at gjeldende distanse MÅ passeres før klokken stopper, og det gjøres ingen justering av registert tid.

Ingen lisens og eget ansvar
For ordens skyld: Du betaler ingen løpeskatt for å delta i Løpskarusellen, og alle deltar på eget ansvar. 

Historikk

MARATONDRONNINGEN: Utrolige Liv Lystad fullførte hele 42 maraton i Løpskarusellen 2021! 
Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no

Alle resultater fra Løpskarusellen 2021

Oppsummering av Løpskarusellen 2020

Se hvordan det gikk da Løpskarusellen ble avgjort på siste dag i 2019

Se hvem som vant Løpskarusellen sammenlagt og på de tre distansene i 2018

Alle resultater fra våre virtuelle løp

Reportasjer fra Løpskarusellen på Sportsmanden

«Årets utøvere» i den første Løpskarusellen i 2018, Silje Christiansen og Vidar Ellefsen.
Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -