EtappeløpTour of Mjøsa

Tour of Mjøsa arrangeres over 3 dager i september

Etappeløpet Tour of Mjøsa stod for noe nytt og spennende da den første utgaven ble arrangert med suksess i 2019. I fjor måtte touren til slutt avlyses, som de fleste andre løp. Men i år arrangeres den andre utgaven av Tour of Mjøsa helgen 10.-12. september.

Dette er noen uker senere på året enn for to år siden. Arrangøren gjør også en endring i gjennomføringen av etappene, på bakgrunn av tilbakemeldinger etter den første utgaven. De fire etappene går nemlig i år over tre dager, mot to dager i 2019. Da var det en prolog med et trappeløp fredag kveld, som ikke var med i selve etappeløpet, og som nå utgår.

Den første etappen i år blir nå fredag ettermiddag i Hamar. Denne etappen er flyttet fra søndag morgen. Lørdagen blitt akkurat som i den første utgaven, med en morgenetappe i Moelv og en ettermiddagsetappe i Gjøvik. Mens det på avslutningsdagen søndag nå kun blir jaktstarten fra Mjøsas bredder til toppen av Lysgårdsbakkene på Lillehammer. De tre første etappene er alle på 5 km, mens den siste etappen altså er et motbakkeløp.

Påmeldingen åpner mandag 10.mai.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Arrangementskomiteen med Dag Kåshagen i spissen ønsker velkommen til Tour of Mjøsa i september (forsidebildet) og tester her de fine løypene i Moskogen på Moelv, som i år blir andre etappe.
Pressemelding fra Tour of Mjøsa:

Vi samler Mjøsbyene og gjenåpner løpe-Norge med å invitere til etappeløpet Tour of Mjøsa. Dette er det ultimate mosjonsarrangementet for alle som er glad i å løpe, uansett nivå og er lei av nedstenging og antiback. 

  • Her kan du gå, jogge eller løpe. Tour of Mjøsa er for alle! 
  • Påmeldingen åpner 10.mai  
  • Deltageravgiften er også halvert.

Noen av tilbakemeldingene vi fikk i 2019: 

  • Tour of Mjøsa var en innertier som var utfordrende, sosialt og spennende konsept.  En av mine beste idrettsopplevelser på mange år, sa Rolf Bakken etter å ha gjennomført «touren» 
  • Dette har vært en fantastisk helg med så fine rammer rundt alle løpene. Håper dette er kommet for å bli, sa Julie Aspesletten (vinner av dameklassen)
  • Etappeløpet Tour of Mjøsa ble en suksess første året i 2019, nå er vi tilbake etter et år med korona og har satt oss mål om å øke deltagerantallet til 200 som også blir maksantallet hvis smittevernreglene blir som nå. 
  • Tour of Mjøsa var vakkert, brutalt og profesjonelt – et prikkfritt arrangement. 

Dette er den ultimate utfordringen for løpere.  Tre kontrollmålte 5 km i Hamar, Moelv og Gjøvik før det hele avsluttes med motbakkeløp i Lillehammer, alt i løpet av en langhelg, fredag til søndag 10.-12.september.

Arrangører er Innlandet friidrettskrets i samarbeid med Ottestad IL, Moelven IL Friidrett, Gjøvik Friidrettsklubb og Litrim (Lillehammer)  

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

.

Hjemmeside med påmelding

Tidligere fra Tour of Mjøsa på Sportsmanden

Varmt og hardt da Tour of Mjøsa ble avgjort
Friskt og spennende på første dag av Tour of Mjøsa
Tour of Mjøsa – nytt og spennende konsept

.

Kondis sin driftige lokalredaktør for Innlandet, Rolf Bakken (t.h.) knivet med Sportsmandens redaktør Frode Monsen i fire knallharde dueller med aldri så lite prestisje i 2019. Denne gangen var det egen løping som var prioritert for begge to.
–Mine beste idrettsopplevelser på mange år, sa Rolf Bakken etterpå. 
Du kan lese Rolf sin reportasje på Kondis med mange bilder fra det siste løpet her.
 

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -