Kristin og Christian nye fjes

Sportsmanden ønsker å få litt mer stoff om triathlon og om trening generelt og utvider “stallen” med bloggerne Christian Fredriksen og Kristin Lie. 

KLie-bloggen
Bildet er hentet fra bloggen.

Ja, nå er ikke disse to først og fremst bloggere, men dyktige idrettsutøvere. Triathlondronningen Kristin Lie fra Ski trenger nok ingen nærmere presentasjon for de som driver med denne voksende og spennende idrettsgrenen. Men for andre gir vi likevel en kort oppsummering:

44 norgesmesterskap(!) i triathlon, 4 kongepokaler og 2 NM-gull på maraton lar seg høre. Ikke mange idrettsutøvere kan skilte med den serien i Norge, uavhengig av idrett. Når vi i tillegg nevner at Kristin har oppnådd den beste tiden av en norsk kvinne på den klassiske Ironmandistansen og er den eneste som har klart dette på under 10 timer, så skulle i hvert fall det viktigste være sagt.

KLie_OsloTri_2012_Dag-Olivier
Kristin Lie i kjent positur, fra Oslo Triathlon i fjor. Hun var maratonløper før hun konverterte til triathlon. Bildet er tatt av generalsekretær Dag Oliver i Triathlonforbundet, et verv Kristin også har hatt i mange år. Kristin presenterer seg slik på bloggen sin:
Jeg deltok i min første triathlonkonkurranse i 2000 og duathlon i 1999, uten at jeg egentlig syns det ga mersmak.. Jeg startet å trene målrettet for triathlon i 2003, etter en langvarig achillesbetennelse (har diagnosen Haglunds hæl – bruskdannelse på hælen). Fremgangen på sykkel kom veldig raskt og ga meg min første seier og kongepokal i duathlon høsten 2003.

For øvrig satser 41-åringen fortsatt like friskt, og i Kalmar Ironman i helgen går hun igjen for norsk rekord! Det er bare å følge med på Sportsmanden og på Kristin Lies TRI-blog.

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

Christian Fredriksen er nok ikke like godt kjent, men 22-åringen fra Hønefoss er en meget habil løper. Han deltar på mange løp og skriver den litt nyhetsrelaterte bloggen “Train Hard, Win Easy”.

CF_Bornholm_4etp_MWB
Her er Christian Fredriksen i aksjon i Etape Bornholm, der han tok en sterk 20.plass sammenlagt.
Dette flotte forsidebildet fra Christian sin facebookside, er for øvrig tatt av Sportsmandens unge fotograf Marie Wibe Bakker.

Fredriksen er utdannet fysioterapeut og personlig trener, og skriver i tillegg interessante artikler om trening, alt fra riktig treningsintensitet og melkesyreterskel til intervalltrening.

Jeg er 22 år, turnusfysioterapeut, personlig trener og aktiv løper på hobbybasis. Publiserer ukentlige fagartikler om løpetrening og -skader, treningstips, løpsarrangementer, bloggintervjuer og annet aktuelt stoff fra idrettsverdenen. Foto: Fra bloggen
På bloggen, der dette bildet er hentet fra, presenterer Christian seg slik:
Jeg er 22 år, turnusfysioterapeut, personlig trener og aktiv løper på hobbybasis. Publiserer ukentlige fagartikler om løpetrening og -skader, treningstips, løpsarrangementer, bloggintervjuer og annet aktuelt stoff fra idrettsverdenen.

 

Sportsmanden er glad for å kunne ønske Kristin og Christian velkommen som bloggere, nå også på Sportsmanden! De inngår i et sterkt team, som fra før består av norgesmester på maraton, Marthe Katrine Myhre, norgesmester i ultraløp Bjørn Tore Kronen Taranger og leder av NorgesCupen i maraton terrengsykling, Carl Fredrik Hagen.

 

sportsmanden.no

 

 

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)