Holdt hodet kaldt med isbiter og musikk!

Bjørn Tore Kronen Taranger vant sin femte strake NM-tittel

– Norgesmester for femte gang på rad!!! Fantastisk! Det ble litt av et døgn i varmen. Jeg planla & gjorde alle de forberedelsene som måtte til for å klare å gjennomføre et så optimalt løp som mulig. Men værforholdene satte en stopper for et av delmålene mine, nemlig ny personlig rekord. Jeg skrinla ny personlig rekord en uke i forveien. Grunnen var enkel: værmeldingen viste 33 grader i skyggen og null vind… Og det stemte på en prikk!

Slik innleder “Ultra-kongen” Bjørn Tore Kronen Taranger sitt siste blogginnlegg.

5541905_2680253
Det femte NM-gullet er i boks! Foto: Bjørn Hytjanstorp

Og en viktig grunn til at Bjørn Tore tok sin femte strake NM-tittel i ultraløp, er at han fulgte rådet fra sin personlige trener Jan Fjærestad svært så bokstavlig. Taranger hadde nemlig fått klart beskjed om å holde hodet kaldt i varmen:

– Solen steikte oss fra alle kanter. Derfor ble jeg ekstra takknemlig for investeringen jeg gjorde i forhold til isbiter. Jeg stappet isbiter direkte oppi min nyinnkjøpte caps, som ble plassert rett på hodebunnen. Det funket utmerket!

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

I tillegg fyrer Taranger seg selv opp underveis med sin egen musikk på øret!

Romerike-Ultrafestival_Bjorn_Hytjanstorp-610x457
ULTRA-ROCKEREN: – Jeg venter alltid med å høre på min egen musikk til jeg har løpt i 12 timer. Den perfekte gulroten! Når jeg fyrer opp egen musikk øker jeg også farten vesentlig, forteller Bjørn Tore. Foto: Bjørn Hytjanstorp

 

Hele historien kan leses på norgesmesterens egen blogg: Ny NM-tittel i boks!

Sportsmanden gratulerer!

Les også på Sportsmanden: Tropisk i Romerike Ultrafestival

Tarangers tidligere bravader og mye annet om de svært lange løp kan leses i kategorien Ultraløp i hovedmenyen på Sportsmanden.

sportsmanden.no

 

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)