LøpingTriatlon

Høstsesongen starter med variert og spennende konkurransehelg

Sommeren er på hell og høstsesongen er i startgropen. Fra kommende helg braker det løs igjen med en rekke spennende konkurranser. På Østlandet går bl.a. Christian Frederikløpet i Moss på lørdag, en kontrollmålt 10 km, mens det kuperte og varierte Kraftløpet over 10,5 km arrangeres i Lier dagen etter.
Fra hjemmesiden sakser vi følgende beskrivelse:

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

-AGR Kraftløpet har et variert underlag; mest grus og skogsterreng, skikkelige motbakker som utfordrer melkesyra, men også lange utforbakker hvor du nærmest flyr avgårde. Du vil løpe i alt fra urbane boligstrøk til kulturlandskap preget av jordbruk. Du vil oppleve de dypeste skoger, men også komme til topps på 481 m.o.h. med utsikt langt utover Lier.

Øystein Mørk ønsker velkommen til det 2. Kraftløpet, i regi av SK Kraft. Overskuddet går til Aktiv mot Kreft. Mørk vant det første løpet og var den eneste som klarte å løpe de 10.5 kilometerne under 40 minutter.  Foto: Frode Monsen
Øystein Mørk ønsker velkommen til det andre Kraftløpet i regi av SK Kraft. Overskuddet går til Aktiv mot Kreft. Mørk vant det første løpet og var den eneste som klarte å løpe de 10.5 kilometerne under 40 minutter. Foto: Frode Monsen

Litt lenger vest går Ringeriksmaraton med diverse distanser og stafetter, et årlig høydepunkt for mange med en stemning som kan måle seg med de større utenlandske løpene.

I Bergen arrangeres Bergen Skogsmaraton i Hordnesskogen, og Norges kanskje mest kjente og tøffeste motbakkeløp, Skåla Opp, går fra Loen i Stryn på lørdag.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Og på triathlonfronten er det også varierte muligheter, fra sprint i Tønsberg Bytriathlon til Aurlandsfjellet Xtreme Triathlon.

Mange av karusellene starter også opp igjen denne uken, så det er nok å velge i.

Follotrimmen-emblem2Sportsmanden vil være til stede og dekke Follotrimmen, der 5. løp går fra Langhus på torsdag, og trolig også i søndagens Kraftløp i Lier.

 
 
 
sportsmanden.no

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

One thought on “Høstsesongen starter med variert og spennende konkurransehelg

  • Sportsmanden vil også være til stede i Moss med løpende reporter på lørdag.

Kommentarfeltet er stengt