Sportsmanden i andre media

Sportsmanden søker ambassadører

Hvem er vi på jakt etter?

Du må ha et stort hjerte for løping, trening og mosjonsidrett generelt. Du bør også være glad i å skrive, ta bilder eller filme, være vant til å bruke sosiale medier og gjerne by litt på deg selv. Og du bør jo helst ha sans for det arbeidet Sportsmanden gjør og hva vi står for. For øvrig stilles ingen andre krav enn at du må ha godt humør, en positiv innstilling, gjerne med glimt i øyet og en dose entusiasme på kjøpet.

Hva ønsker vi av deg?

Du skal først og fremst bare bidra til å gjøre Sportsmanden bedre kjent, hjelpe til med å bygge oppunder det positive bildet vi ønsker å bygge rundt Sportsmanden og Team Sportsmanden slik at vi får flere lesere og følgere. Du må kunne bidra med profilering på sosiale medier som offisiell ambassadør for Sportsmanden, og det er ekstra fint hvis du kan skrive noen blogginnlegg på Sportsmanden, f.eks. inn mot en konkurranse du selv skal delta på innenfor løping, triatlon, sykling eller langrenn – og kanskje også dekke et løp eller annen konkurranse i ny og ne for Sportsmanden. Det siste er imidlertid ikke noe krav. Har du lyst å dra i gang en treningsgruppe i regi av Sportsmanden / Team Sportsmanden der du bor, er du hjertelig velkommen til det. Du vil i tilfelle få støtte og oppbacking til det – men dette er heller ikke noe krav for å bli ambassadør. Men du kan altså forme ambassadørrollen litt som du selv ønsker også!

Hva får du tilbake?

Du får gratis medlemsskap i Team Sportsmanden og litt teamtøy på kjøpet. Kanskje klarer vi også å skaffe noe ekstra utstyr fra samarbeidspartnere.

Du får delta gratis i Løpskarusellen i regi av Sportsmanden og Run4life, og eventuelle andre løp i regi av Sportsmanden. Og du vil få enkelte tilbud om gratis eller rabatterte starter i mosjonsløp.

Vi tar også sikte på å arrangere noen treff av sosial og/eller treningsmessig karakter.

Så du vil ikke minst bli en viktig del av et inspirerende fellesskap!

Hvem kan søke?

Alle kan søke, både om du er godt kjent med Sportsmanden fra før eller du ikke har hørt om oss før nå. Vi ønsker god spredning både geografisk og på andre måter, så om du er mann eller dame, ung eller gammel – god, middels eller fra de bakre rekker – det spiller ingen rolle. Skjønt vi er litt som Ole Brumm her; ja takk, begge deler! Men det er innstillingen og motivasjonen din som er avgjørende. ?

Litt avhengig av interessen, håper vi å kunne plukke ut et lite knippe ambassadører i løpet av august.

Søknadsfrist: 20.august.

Du søker ved å sende en mail til frode@sportsmanden.no merket Ambassadør Sportsmanden, der du forteller med egne ord (og eventuelt bilder) hvorfor akkurat du ønsker å bli ambassadør for Sportsmanden. Hva er din hovedmotivasjon og hvordan tenker du selv å best kunne bidra som ambassadør?

Da håper jeg å høre fra deg! ?

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Daglig leder og redaktør for Sportsmanden Frode Monsen søker etter ambassadører.

Les mer om Sportsmanden her

Les mer om Team Sportsmanden her*

(* Du kan selvsagt også melde deg inn i Team Sportsmanden uten å søke om å bli ambassadør)

Sportsmanden.noSpre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -