PåskeløpeneRun4lifeVirtuelle løp

Påskeløpene: Eivind Bjørhei vant 10 km på 35.31

Rett til topps på Kondis sin statistikk over virtuelle løp

Eivind Bjørhei slo til med et superløp da han tok en klar seier på 10 km i Run4life sine påskeløp, som ble arrangert i samarbeid med Sportsmanden og Right To Play.

Med sterke 35.31 tok Myrvollkaren fra Oppegård IL og Norconsult BIL sin andre seier, etter også å ha vunnet 3000 meteren. Da, som nå, var det vinneren av 5 km Pål Onsrud som fulgte nærmest, med enda et sterkt løp på 37.07.

Eivind Bjørhei, som på forsidebildet sees i en av sine sjeldne starter i Follotrimmen i fjor – suste dermed rett til topps på Kondis sin ferske statistikk over registrerte tider i virtuelle løp i år.
(Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no)

På tredjeplass på milen fulgte nyinnmeldte Per Arne Rolstad fra Team Sportsmanden, som noterte solide 38.17 i sin imponerende rekke som en av hele 11 som fullførte alle de 7 distansene.

Unge Oliver Plassen Brandvol (15) fra Lillehammer IF fulgte igjen fint opp med 38.45 i et løp han gjorde etter å ha gått flere timer på randonee tidligere på dagen!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
GODT LØPT: Terje Hult gjorde en iherdig innsats i Påskeløpene, da han fullførte alle 7 distansene og avsluttet med solid pers på maraton. På 10 km ble det 2.plass i klasse M60-64 år på 48.23.
(Foto: Fra Påskeløpene, fra innlegg i Facebookgruppen Løpskarusellen)


Inger Johanne Klokset best av kvinnene

Allsidige Inger Johanne Klokset fra Team Sportsmanden løp den raskeste 10 kilometeren av kvinnene, da hun noterte 45.59 i sitt løp i Haugesund. Inger Johanne var for øvrig den eneste damen som fullførte samtlige 7 distanser.

På andre- og tredjeplass kom de to Kolbotnløperne Marit Lundanes og Stine Moesgaard med henholdsvis 48.19 og 49.45.

IVRIG PAR: Inger Johanne Klokset tok seieren på kvinnenes 10 km på 45.59. Mannen Morten Vestvik måtte nøye seg med 6.plass i klasse M50-59 år, men med tiden 44.28 var han i hvert fall best i familien!

På 10 km var det tilsammen 32 deltakere, fordelt med 21 menn og 11 kvinner.

Resultater per distanse

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Virtuelle løp og sosialt fellesskap for alle i egen Facebookgruppe

I en egen Facebookgruppe Løpskarusellen kan man både legge ut egne innlegg, heie på hverandre og delta i et motiverende sosial samfunn og fellesskap. Gruppen er åpen og du må altså ikke være påmeldt Løpskarusellen, Påskeløpene eller noen av de andre virtuelle løpene fra Run4life og Sportsmanden for å være med i Facebookgruppen. Så har du lyst å bli inspirert og selv bidra til å inspirere andre, og kanskje er litt nysgjerrig på dette med virtuelle løp, så er det bare å melde seg inn i denne gruppen. 

Flere virtuelle løp kommer også etterhvert, samtidig som «alle virtuelle løps mor» – Løpskarusellen – pågår hele året og arrangeres for tredje sesong.

Les også:

11 løp alle 7 distansene i Påskeløpene

Vi oppdaterer nå med de øvrige distansene i egne saker.

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -