PåskeløpeneResultaterRun4life

11 løp alle 7 distansene i Run4life Påskeløpene

Run4life Påskeløpene ble avsluttet mandag 2.påskedag. Deltakelsen var meget bra med 45 påmeldte, men enda mer imponerende var aktiviktetsnivået til mange av deltakerne. Hele 10 menn og en kvinne – altså nesten 25 prosent – fullførte alle de 7 ulike distansene, som også inkluderte maraton!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
7 Av 7: Inger Johanne Klokset fullførte alle 7 Påskeløpene, inkludert sin aller første maraton!
Hun har også tatt forsidebildet av mannen Morten Vestvik, som selvsagt ikke kunne være noe dårligere enn fruen. Bildet er fra 3000 meteren på Haugesund stadion.

Påskeløpene godt mottatt

Det viktigste med Påskeløpene var å skape aktivitet og motivasjon i en situasjon der alle vanlige løp og konkurranser er avlyst.

Mange deltakere ga også uttrykk for at dette var et positivt tiltak:

Takk for et veldig morsomt arrangement, skrev en av de som imponerte aller mest, Harald Slettemark, etter å ha fullført samtlige 7 distanser.

Da var Påskeløpene over- moro var det! Hadde tenkt alle 7. Men sånn ble det ikke.. ble 6 da. Fornøyd med det! Morsomt konsept, håper det blir mer! skrev Stine Kjønstad Moesgaard.

Stor takk til Frode Monsen, Sportsmanden og Run4life for supert initiativ! skrev Terje Dahl, som var godt fornøyd med å ha fullført 5 av løpene og også satt pers på 5000 meter.

Terje Dahl loggførte dette på Strava etter sin 5000m på bane på 19.32.

Stor variasjon

Påskeløpene bestod av hele 7 ulike distanser, fra 3000 meter på bane til maraton. Man kunne løpe så få eller mange distanser man ønsket, og også melde seg på bare ett løp, slik Lars Johan Hufthammer fra Austevoll gjorde:

–Det er eit fint initiativ å arrangere desse løpene. Eg var berre med på eitt løp denne gongen, med 3000 meter på bane i går. Sort sett greie forhold, trass litt vind på eine langsida, men eg har sprunge i langt verre forhold enn det som var i går. Det kunne kjennast at det var om lag tre månader sida sist løp. Ut over det er eg godt nøgd, og får prøve meg på eit virtuelt løp igjen om ikkje så lenge, medan me venter på at me får delta på vanlege løp att, skrev han i sitt innlegg i Facebookgruppen Løpskarsuellen, der man kan legge ut egne resultater og heie på hverandre. Du må heller ikke delta i de virtuelle løpene for å være medlem av gruppen, så her er det mange som heier på deltakerne!

Påskeløpene inspirerte deltakere fra mange steder i landet. Man logger resultatene på Strava eller løpeklokker. Her Lars Johan Hufthammer sin 3000m på banen i Austevoll.

Totalt sendte de 45 deltakerne i Påskeløpene inn hele 200 resultater. Oversikten over samtlige resultater finner du nedenfor.

Vi kommer tilbake med litt mer fra Påskeløpene og de enkelte distansene senere, og minner samtidig om Løpskarusellen – se lenger ned.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Takk til Right To Play

Run4life Påskeløpene arrangeres i samarbeid med Sportsmanden og Right To Play, som kan vente seg en liten sjekk, ettersom 50 kroner av påmeldingsavgiften går til støtte av organisasjonen sitt veldedige og humanitære arbeid for barn i mange land. Tusen takk til Right To Play!

Takk til Right To Play ved Thora Ingeborg Dystebakken og Jimmy Vika for samarbeidet!

Resultatoversikt Run4life Påskeløpene

Her er total oversikt over alle resultater i pdf-fil – først samlet på ett brett, deretter per distanse per kjønn, og inkludert per aldersklasse.

Alle resultatene Run4life Påskeløpene

SISTE: Se også oppdatering med fire egne reportasjer for de ulike distansene i Påskeløpene!

Løpskarusellen – «alle virtuelle løps mor» – pågår

Og om påsken nå er over, går den ordinære Løpskarusellen sin faste gang! Og i motsetning til alle de virtuelle løpene som nå popper opp, så arrangeres Løpskarusellen for tredje år på rad.

Les alt om Løpskarusellen her

Les også:

Stor aktivitet i Påskeløpene – her er status halvveis

Sportsmanden.no


Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -