UltraløpVeldedighet

Erik Nossum i rute, passert Ål

Ultraløperen Erik Nossum, som denne uken løper Bergen – Oslo til støtte for ME-saken, løper trøstig videre vestover og er i rute i forhold til skjemaet, med stipulert målgang ved bronsetigeren på Oslo S på lørdag kveld.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Erik Nossum (skimtes i bakgrunnen i gul jakke) har i formiddag kommet til Ål, og ha da løpt ca 275 km.  Foto: Mottatt av Bjørn Hytjanstorp
Erik Nossum (skimtes i bakgrunnen i gul jakke) har i formiddag kommet til Ål, og ha da løpt ca 275 km.
Foto: Mottatt av Bjørn Hytjanstorp, tatt kl 10.55 i dag, torsdag.

Etter snaue 90 km på startetappen fra Bergen på mandag og 73 km andre dag til Øvre Eidfjord, tok Erik igjen det tapte i forhold til skjema ved å løpe helt til Geilo på gårsdagens tredje dag. Det er en dagsetappe på ca 83 km. Virkelig imponerende, når han i tillegg har løpt opp hele Måbødalen! Dermed hadde Erik Nossum tilbakelagt 249 km, omtrent akkurat halvveis til Oslo etter 3 dagers løping. Med andre ord nøyaktig på skjemaet.

Og nå torsdag formiddag rapporteres Erik å ha passert Ål. Dermed er allerede 26 nye kilometer tilbakelagt før de fleste av oss er ferdig med formiddagskaffen. Erik er nemlig tidlig oppe, og sent i seng! Etappene starter gjerne kl 07, og med et par nøye planlagte pauser avsluttes ofte ikke løpedagen før i 23-tiden på kvelden, som på Geilo i går. Ikke så rart da at Erik måtte prioritere livsviktig hvile i stedet for å rapportere til Sportsmanden!

Men du kan lese Erik sin egen rapport fra dag 1 og dag 2 HER.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Kun korttidsparkering for Erik Nossum på Haugastøl i går kveld, før siste dagsetappe videre til Geilo. Haugastøl er for øvrig mål for det 83 km lange Rallarvegsløpet, som går lørdag til søndag. Foto: Tove Nossum
Kun korttidsparkering for Erik Nossum på Haugastøl i går kveld, før siste dagsetappe videre til Geilo. Haugastøl er for øvrig mål for det 83 km lange Rallarvegsløpet, som går lørdag til søndag. Foto: Tove Nossum

Det er ingen tvil om at dette fenger, imponerer og inspirerer leserne. Rapporten til Erik er sett av nesten 3000 lesere bare på Sportsmanden sin sak på Facebook. Trykker du Liker på Sportsmanden sin Facebookside, får du oppdateringer automatisk.

Se også fyldig dekning på Kondis.

Stå på, Erik! God tur videre og lykke til på ferden til Tigstaden!  Hele løps-Norge og halve Norge støtter deg!

meandyou-logo-liggende-kopi-300x108

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

One thought on “Erik Nossum i rute, passert Ål

Kommentarfeltet er stengt