Blogg og blikk på VM i 24-timers løp

Norges tøffeste menn, i hvert fall de som løper lengst, har vært i ilden i VM i 24-timers løp. Utrolig nok så var det Lars Dørum, som er i sitt 60.år, som ble beste norske med imponerende 231 km tilbakelagt. For øvrig omtrent akkurat den samme distansen han tilbakela da han fikk sølv i tidenes første NM i høst. Da vant Sportsmanden-blogger Bjørn Tore Kronen Taranger. Bjørn Tore fikk det tøft denne gangen. Særlig brosteinen skulle skape problemer for lårene. Men med kjent fighting-spirit ga han aldri opp og kom sterkt tilbake på slutten, da han løp raskest av alle!

VM24t-2013-Dørum
Lars Dørum ble beste nordmann i VM med 31.plass. Hvem skulle tro at mannen er i sitt 60.år! Her får han næring og heiarop underveis fra kona Wenche, selv en særdeles ivrig og dyktig løper som løp Follotrimmen i Ås på tirsdag. Underlaget i Nederland med brostein var en ekstra utfordring, i tillegg til striregn i løpet av natte. Ultraløp er ikke for pyser! Foto: Marit K. Berg Bjerknes

Les hele Bjørn Tore Kronen Taranger sin dramatiske opplevelse av et særdeles tøft VM-døgn, skildret på bloggen i denne reportasjen, kalt…

Gampeparadis… VM i 24 timers, Steenbergen Rockcity!

Her er en liten smakebit:

Annonse (Klikk på bildet for info)

– Resten av løpet kjempet  eg hardt på der eg aldri gav opp!!! Det gjør eg aldri!!! VM ER VM, og eg vil ALLTID GI ALT FOR NORGE!!! 😀
De siste 8 timene var tunge som fjell. Eg har aldri vært så langt ned i «kjelleren» som eg klarte å komme i dette løpet… en tung og hard følelse. Men som vist i tidligere ultraløp kommer alltid Taranger sterkt mot slutten…

VM24t-2013-snart-mål
«Here comes the tattoo-boy from Norway, Mr Taranger… Go go go, you rock!!!», skrek speakeren underveis. Her er rockeren endelig snart i mål, med norsk flagg i hånden.
Foto: Marit K. Berg Bjerknes
VM24t-2013-Norges-lag
Det norske VM-laget i 24-timersløp er en herlig gjeng: Fra venstre Gjermund Sørstad, Per Audun Heskestad, Lars Chr. Dørum, Joar Flynn Jensen, Peter Tubaas og Bjørn Tore Kronen Taranger. Ingen damer var med denne gangen. Foto: Marit K. Berg Bjerknes

Fyldig reportasje på Kondis.no

 

sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!

One thought on “Blogg og blikk på VM i 24-timers løp

Kommentarfeltet er stengt