HytteplanmilaLøping

Team Ingebrigtsen til Hytteplanmila i år også!

Dagens gladmelding fra Hytteplanmila:

Da er det klart, Team Ingebrigtsen er klare for å delta på 15-årsjubileumet til Hytteplanmila som arrangeres førstkommende lørdag på Svensrudmoen. I fjor var det det Henrik, Filip og Ingrid som deltok. I år blir det Jacob og Filip som tar turen til Hole sammen med Gjert. 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Team Ingebrigtsen som har levert en solid sesong, med VM og nå sist deltagelse i den fantastiske rekorden på maraton med Kipchoge i Wien, har bestemt seg for også å ta turen til Hole og Hytteplanmila i år. I for løp Henrik inn til en knepen seier på tiden 28:41 med bror Filip på andreplass med tiden 28:47. Begge var dermed under den tidligere løyperekorden til Sondre Nordstad Moen på 28:51, som han satte som 18-åring i 2009.

I år blir det altså Jacob og Filip som skal løpe. Det er allerede fra før et veldig sterkt felt som er påmeldt til Hytteplanmila i år (les mer om favorittene her). Så mulighetene for å løpe fort, og kanskje sette ny løyperekord, er så absolutt til stede.

Vi kan jo ta med at den norske rekorden på 10 km gateløp, innehas av Sondre Nordstad Moen og lyder på sterke 27:55, som ble satt i Praha. Og med det så ble han også første nordmann til å løpe 10 kilometer gateløp på under 28 minutter.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Det er Hytteplanmila som melder dette tirsdag formiddag.

Mer på Hytteplanmila sin hjemmeside

I fjor vant Henrik, men også Filip løp under den gamle løyperekorden til Sondre Nordstad Moen:

Henrik Ingebrigtsen vant Hytteplanmila på ny løyperekord!

Starten er gått i fjorårets rekordløp. På forsidebildet sees Filip og Henrik Ingebrigtsen, samt løpets treer Okubamichael Fissehatsion, i herlig driv.
Begge bilder: Hans Edgar Rakeie / Hytteplanmila

Sportsmanden vil som vanlig være på plass i Hole for å dekke løpet. Team Sportsmanden stiller også med rekordmange 40 påmeldte til løpet.

For to år siden ble det pers på hele 9 av de 27 deltakerne fra Team Sportsmanden. Så det er ingen tvil om at Hytteplanmila er en rask løype. Paddeflat er den imidlertid ikke, men påvirkningen fra en unik atmosfære, gjerne også med klar høstluft og fine forhold, gjør at mange nærmest overpresterer i Hytteplanmila. Så får vi bare håpe at mesteparten av regnværet som er meldt til lørdag holder seg borte.

Alle Sportsmandens 17 reportasjer om og fra Hytteplanmila kan du se her.

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -