Løping

SK Kraft – nytt tilskudd i friidrettsmiljøet

Med Øystein Mørk som frontfigur.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Den relativt ferske og ukjente klubben SK Kraft fra Lier, har fått en solid forsterkning før årets sesong. Veteranen Øystein Mørk har nemlig meldt overgang fra Bøler IF, som han har løpt for i alle år, til tross for at han bor i Lier.

Mørk startet løpskarrieren forholdsvis sent, og senest i fjor, i en alder av 38 år, brøt han både 32-minutters grensen på 10 km og løp halvmaraton på under 1.10 i Oslo.

Les om løperen fra Lierskogen i denne reportasjen i Lierposten.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

 

Øystein Mørk, i blågul Bøler-drakt, på vei til 31.56, ny pers og 2.plass i klasse M35-39 år i Sentrumsløpet i fjor.
Foto: Frode Monsen


SK Kraft sine hjemmesider kan vi lese følgende:

– Det er med stor glede vi kan meddele at Øystein Mørk har meldt overgang til SK Kraft. Øystein har siden han begynte å løpe for Bøler i 2005 hatt en fantastisk god utvikling. Sesongen 2012 har han kronet med perser på både 10 km (31.56) og halvmaraton (1.09.46)

Her i Lier kjenner nok mange til bragdene hans i løp som Kanada Rundt og Eggekollen opp. I SK Kraft sitt eget løp AGR Kraftløpet, som ble arrangert 19. august i år, ble det også en solid seier til Mørk.

SK Kraft er en relativt nystartet klubb med store ambisjoner. Klubbens fokus er fysisk aktivitet og trivsel. Det å få med Øystein på laget er en stor inspirasjon for resten av klubben. Vi ser fram til mange svette treningsøkter og spennende løp sammen de neste sesongene.

Mens SK Kraft altså selv uttrykker store ambisjoner, har Øystein Mørk et mer avslappet syn på satsingen:

– Vi blir antagelig ikke den beste løperklubben i landet rent sportslig, men vi kan absolutt bli den hyggeligste, sa Øystein til Lierposten.

Sportsmanden er uansett spent på om Øystein Mørk fortsetter fremgangen også neste år og ønsker SK Kraft lykke til i sin første ordentlige sesong.

 

sportsmanden.no 
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

One thought on “SK Kraft – nytt tilskudd i friidrettsmiljøet

Kommentarfeltet er stengt