InternasjonaltMaraton

Stocholm Maraton fulltegnet!

Men fortsatt finnes det muligheter til å delta.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Maksgrensen på 21.500 deltagere ble passert i går kveld, og Stockholm Maraton er nå fulltegnet! Det blir litt av en folkefest i den svenske hovedstaden, med løpere fra 81 nasjoner på startstreken  lørdag 1.juni.

Men det finnes fortsatt noen små muligheter for etternølere. 15. februar åpnes det for etteranmelding av eventuelle ledige plasser som følge av at andre påmeldte har trukket seg. Og dersom du har løpt Stockholm Marathon 10 ganger, er det fortsatt 50 ledige plasser reservert.

Fra Jubileumsmaraton i Stockholm i juli 2012.
Foto: Kjell Vigestad, Kondis

I tillegg pleier Kondis hvert år å arrangere egen tur til Stockholm Maraton. I fjor hadde de turer både til det ordinære Stockholm Maraton og til Jubileumsmaraton en drøy måned senere. Bildet er for øvrig fra Kjell Vigestad sin flotte reportasje fra Jubileumsmaraton i fjor, som ble arrangert akkurat 100 år etter OL i Stockholm, i samme trasé.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Selv om Oslo Marathon har økt år for år, er det langt igjen til den årlige folkefesten i Stockholm, av mange kalt for et av verdens beste maraton.

Mer info på hjemmesidene til Stockholm Maraton.

 

sportsmanden.no
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -