LangrennSjusjøenTurrenn

Bjerkrheim og Hegstad Krüger vant Søre Ål runden

Over 270 på startstreken på Sjusjøen

– Selv om værguden også i år ikke helt var på vår side med både snø, regn og tåke underveis, var det over 270 som stilte på startstreken i årets renn med mange gode prestasjoner som fremgår i resultatlista. Blant klassikerne i herreklassens 40 km var det Kjetil Andre Bjerkrheim fra Nesbyen som hadde raskest tid foran Kjetil Tyrom Team Parketpartner/Follebu il og Oddvin Offigstad fra ØTI. I dameklassen var det Inger Hegstad Krûger som var raskest, mens fristilklassene ble vunnet av Ulrik Måbø og Maren Wangensten, står det på rennets hjemmeside.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

– Største deltagerklubb var roklubben Berliner Roder- Club fra Tyskland. Gøy at de tok årets renn som en utfordring med mange løpere både på 16 og 40 kilometeren. Sporty!

Av flere sterke veteranprestasjoner nevnes at Geir Strandbakke fra Lillehammer Skiklubb vant klasse M51-55 år til fjerde plass totalt, med Jan Olav Beitmyren (Gjøvik Skiklubb) og Anders Karlsen (Nesodden IF) i samme klasse som nummer 9 og 10 sammenlagt. Og Tore Bjerkrheim fra Team Sportsmanden, far til rennets vinner, vant klasse M56-60 år på 16. beste totaltid.

Kvinnevinner Inger Hegstad Krüger går for øvrig i klasse K51-55 år og er mor til fjorårets OL-vinner Simen.

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -