Oslo Maraton

Thriller i Oslotrippelen

Sebastian Conrad Håkansson vant Oslotrippelen etter en skikkelig thriller. Torstein Bjerland ledet klart, men det hele ble avgjort på den avsluttende 10 kilometeren der den spansk-bosatte drammenseren avgjorde tvekampen. Etter over 4 timer og 40 minutter skilte det til slutt bare drøye minuttet mellom dem. 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Forsidebilde: Håkansson underveis på den innledende maratondistansen (Foto: Frode Monsen / sportsmanden.no) 

Mer her: Oslotrippel-thrilleren «minutt for minutt»! 

– – – 

Pressemelding
15.09.18
Fra SK Vidar/BMW Oslo Maraton

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Kirsti Skåtøy vant Oslotrippelen

Kirsti Skåtøy fra Egersund gikk til topps i Oslotrippelen under dagens BMW Oslo Maraton. Oslotrippelen består av tre distanser; maraton, halvmaraton og 10 km. Det vil si 73,3 kilometer.

Skåtøy gjorde unna de tre distansene på 5:58:50 og vant foran Lena-Britt Johansen fra Lofoten Ultraløperklubb som brukte 6:41:22 på de tre distansene. Wenche Johnsen, også hun fra Lofoten Ultraløperklubb, ble nummer tre på tiden 6:56:21.

På herresiden ble Sebastian Conrad Håkansson fra Drammen best med tiden 4:40:27 etter en meget sterk avslutning på 10-kilometeren. Torstein Bjerland ble toer med 4:41:36. På tredjeplass kom Magnus Warvik fra NTNUI Friidrett på 4:47:52.
115 løpere fikk plass på Oslotrippelen denne gangen.

Løyperekorden for herrer på Oslotrippelen innehas av Sebastian Conrad Håkansson på 4:35:41 fra 2014. Kvinnerekorden innehas av Aud E. Stuhr fra 2017 på 5:51:36 fra 2017. Begge rekordene ble stående etter lørdagens Oslotrippelen i hovedstadens gater.

Totalt deltok snaue 19 000 løpere under Oslo Maraton i dag. Det deltok løpere fra totalt 62 land.

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

One thought on “Thriller i Oslotrippelen

  • Løyperekord er fra 2016, 04:33:52. 🙂

Kommentarfeltet er stengt