LøpingResultater

Sandvik og Onsrud raskest i Elveløpet – Resultater

Siden 2002 har Elveløpet blitt arrangert langs Lysakerelven, med både 5km og 10km på programmet. Onsdag kveld stilte nesten 300 til start. Størst var deltakelsen på 5km, med sterke navn på pallen. Vant gjorde Fredrik Sandvik fra Askim IF – som også vant Glavamila for akkurat en uke siden – med tiden 20.02 , foran Thomas Asgautsen fra Spirit Stavanger FIK, og Tomas Oskar Hellesø, som vant 5km i Drammensmaraton nylig, på tredjeplass. Trude Tvedt fra Oslo, som ikke står oppført med noen klubb, var raskeste kvinne på 23.04. 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

På 10km ble det seier til Pål Onsrud fra Team Sportsmanden på 40.28, drøye minuttet foran Sørkedalen IFs Tron Witt. Elvira Vegas fra Oslo vant kvinneklassen på 50.06, foran Linn Beate Onsrud, tvillingsøsteren til Pål, som også representerer Team Sportsmanden. 

Resultater Elveløpet, 12.sept.2018

STERKE TVILLINGER: -Team Sportsmanden var godt representert på Elveløpet ved Lysaker i kveld. Pål Jostein Petersen Onsrud vant herreklassen, mens undertegnede måtte nøye seg med en 2. plass i dameklassen. Kupert (og litt for hard) gjennomkjøring før Oslo maraton i helga, skrev Linn Beate Onsrud til dette bildet i Team Sportsmandens Facebookgruppe.

Sportsmanden.no

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -