Utstyr

Johaug lanserer egen side og nettbutikk

Det er ikke bare sportsmanden.no som lanseres i disse dager. Therese Johaug har nylig kommet med sin flunkende nye hanskekolleksjon, og nå er også nettbutikken på luften. Hanskene lanseres nemlig i et begrenset opplag og i et utvalg butikker i år. Men alle kan nå kjøpe hanskene gjennom nettbutikken på Johaug.no, som ble lansert i dag.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Hanskene vil kun lanseres i et begrenset opplag i år, og kun i utvalgte langrennsbutikker. Neste år vil det derimot komme en større kolleksjon, i et bredere opplag, forteller Ingrid Lund Thjømøe, Marketing Consultant i Johaug til Sportsmanden.

Sportsmanden er i ferd med å teste hanskene og kommer tilbake med en nærmere omtale når de er testet litt grundigere.

Her er et utvalg av den nye kolleksjonen med Johaug-hansker som nå er tilgjengelig i ny nettbutikk.
Foto: Sportsmanden.no
 
Sportsmanden.no
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -