Munnbind i spesialdesign i tøy til klubb, team eller bedriften din

Vår samarbeidspartner Din Løpetrøye tilbyr spesialdesignede munnbind i tøy med eget design til team, klubber, bedrifter eller organisasjoner – eller til privatpersoner eller idrettsutøvere som ønsker noe spesielt. Vi har Sportsmanden-munnbindet på bildet inne nå! Eller hvorfor ikke gjøre som «Ultrakongen» Bjørn Tore Kronen Taranger og bestille ditt eget spesialdesignede munnbind!

Myndighetene anbefaler og påbyr nå munnbind i stadig større utstrekning. Men en ny smittebølge i de fleste land, må vi trolig forberede oss på økt bruk av munnbind i lang tid fremover. Samtidig har det tidligere vært fokus på at prisene på engangsmunnbind har skutt i været. Helseminister Bernt Høie sa på en pressekonferanse 14.august at munnbind av tøy var et godt og rimeligere alternativ til de som synes at prisen på engangsmunnbind er for høy.

Munnbindene vi tilbyr skal ifølge leverandøren VX-3 være utviklet innenfor retningslinjene til WHO (Verdens Helseorganisasjon) og kan både vaskes og gjenbrukes. Så du har altså muligheten til å få produsert et munnbind med f.eks. idrettslagets eller bedriftens logo, eller annet som måtte ønskes.

Annonse (Klikk på bildet for info)
  • Pris er kun kr 199,- inkl. mva (+frakt/porto), med mulighet for noe lavere pris ved større volumer.
  • Minimumsbestiling på 25 munnbind (per type/design) (produsenten tar ikke mindre bestillinger).
  • Spesialdesign kan bestilles fortløpende.
  • Det må påregnes en leveringstid på cirka 4 uker.

Bestill eller send forespørsel direkte i skjema nedenfor, så tar vi det derfra!

Eller send en mail til post@sportsmanden.no og spesifiser litt om hva som ønskes.
Får vi info om ønskede farger, tekst og eventuelt logo eller mønster, så lager vi gjerne et designforslag til deg – helt kostnadsfritt! Eller vi utarbeider dette etter hvert i prosessen. Helt uforpliktende.

.

Eksempel: munnbind med Sportsmanden-logo. Vii kan lage munnbind med logoen til din egen klubb, treningsgruppe, bedrift eller annet. Sportsmanden-munnbindene har vi et mindre parti av på lager til kr 175 per stykk.

.

ULTRAKONGEN FYR OPP! Bjørn Tore Kronen Taranger har allerede bestilt disse flotte munnbindene.

.
Her er noen flere eksempler på munnbind med spesialdesign levert av vår utstyrsleverandør:

Annonse (Klikk på bildet for info)Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!