HelseProduktinnholdUtstyr

Munnbind i spesialdesign i tøy til klubb, team eller bedriften din

Vår samarbeidspartner Din Løpetrøye tilbyr spesialdesignede munnbind i tøy med eget design til team, klubber, bedrifter eller organisasjoner – eller til privatpersoner eller idrettsutøvere som ønsker noe spesielt. Vi har Sportsmanden-munnbindet på bildet inne nå! Eller hvorfor ikke gjøre som «Ultrakongen» Bjørn Tore Kronen Taranger og bestille ditt eget spesialdesignede munnbind!

Myndighetene anbefaler og påbyr nå munnbind i stadig større utstrekning. Men en ny smittebølge i de fleste land, må vi trolig forberede oss på økt bruk av munnbind i lang tid fremover. Samtidig har det tidligere vært fokus på at prisene på engangsmunnbind har skutt i været. Helseminister Bernt Høie sa på en pressekonferanse 14.august at munnbind av tøy var et godt og rimeligere alternativ til de som synes at prisen på engangsmunnbind er for høy.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Munnbindene vi tilbyr skal ifølge leverandøren VX-3 være utviklet innenfor retningslinjene til WHO (Verdens Helseorganisasjon) og kan både vaskes og gjenbrukes. Så du har altså muligheten til å få produsert et munnbind med f.eks. idrettslagets eller bedriftens logo, eller annet som måtte ønskes.

  • Pris er kun kr 199,- inkl. mva (+frakt/porto), med mulighet for noe lavere pris ved større volumer.
  • Minimumsbestiling på 25 munnbind (per type/design) (produsenten tar ikke mindre bestillinger).
  • Spesialdesign kan bestilles fortløpende.
  • Det må påregnes en leveringstid på cirka 4 uker.

Bestill eller send forespørsel direkte i skjema nedenfor, så tar vi det derfra!

Eller send en mail til post@sportsmanden.no og spesifiser litt om hva som ønskes.
Får vi info om ønskede farger, tekst og eventuelt logo eller mønster, så lager vi gjerne et designforslag til deg – helt kostnadsfritt! Eller vi utarbeider dette etter hvert i prosessen. Helt uforpliktende.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

.

Eksempel: munnbind med Sportsmanden-logo. Vii kan lage munnbind med logoen til din egen klubb, treningsgruppe, bedrift eller annet. Sportsmanden-munnbindene har vi et mindre parti av på lager til kr 175 per stykk.

.

ULTRAKONGEN FYR OPP! Bjørn Tore Kronen Taranger har allerede bestilt disse flotte munnbindene.

.
Her er noen flere eksempler på munnbind med spesialdesign levert av vår utstyrsleverandør:Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -