Vinnerskallen

Henrik Ingebrigtsen fortsetter å imponere – og å vinne! Søndag ble EM-vinneren på 1500m  europamester på ny, denne gang i et sugende terrengløp over 8 km! Og nettopp tøffe terrengløp er noe av hemmeligheten til banesuksessen for mellomdistanseløperen.

Det blir aldri noe verre enn et terrengløp! Den smerten jeg utsetter meg for da er hundre ganger verre enn en 1500 meter, sa Ingebrigtsen i tv-programmet Stjernetreff hos Northug på TV2 nylig. Altså før helgens EM.

Annonse (Klikk på bildet for info)

Ingebrigtsen hadde nok da bl.a. årets norgesmesterskap i terrengløp fra Ås i tankene. Det gikk over 10 km og Henrik måtte nøye seg med bronse.

Henrik Ingebrigtsen i herlig positur under NM terrengløp lang løype i Ås i slutten av september. Da måtte han se seg slått av Ørjan Grønnevig og Eirik Gramstad.
Foto: Bjørn Hytjanstorp

Men i et snødekt Budapest viste Ingebrigtsen sterke konkurrenter fra hele Europa ryggen og dro fra alle til en noe overraskende og overlegen seier på sisterunden.

Om det var de «hjemlige» vinterforholdene som gjorde utslaget og motiverte til en ny EM-tittel skal være usagt, men som Ingebrigtsen selv sa i programmet:

– Hvis du har en vinnerskalle, finner du den motivasjonen du trenger.

Annonse (Klikk på bildet for info)

Vinnerskalle har så absolutt Norges nye løperstjerne!

Sportsmanden gratulerer med to EM-titler i år!

 

I EM i Budapest var det imidlertid ingen over, ingen ved siden av eller ingen foran Henrik Ingebrigtsen, som her stormer over mål til klar seier.
Foto: Kondis.no, der også forsidebilde er hentet fra.

Se stor billedkavalkade fra Henrik Ingebrigtsen sitt gulløp på kondis.no.

 
Sportsmanden.no

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!

One thought on “Vinnerskallen

Kommentarfeltet er stengt