Løping

Vinnerskallen

Henrik Ingebrigtsen fortsetter å imponere – og å vinne! Søndag ble EM-vinneren på 1500m  europamester på ny, denne gang i et sugende terrengløp over 8 km! Og nettopp tøffe terrengløp er noe av hemmeligheten til banesuksessen for mellomdistanseløperen.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Det blir aldri noe verre enn et terrengløp! Den smerten jeg utsetter meg for da er hundre ganger verre enn en 1500 meter, sa Ingebrigtsen i tv-programmet Stjernetreff hos Northug på TV2 nylig. Altså før helgens EM.

Ingebrigtsen hadde nok da bl.a. årets norgesmesterskap i terrengløp fra Ås i tankene. Det gikk over 10 km og Henrik måtte nøye seg med bronse.

Henrik Ingebrigtsen i herlig positur under NM terrengløp lang løype i Ås i slutten av september. Da måtte han se seg slått av Ørjan Grønnevig og Eirik Gramstad.
Foto: Bjørn Hytjanstorp

Men i et snødekt Budapest viste Ingebrigtsen sterke konkurrenter fra hele Europa ryggen og dro fra alle til en noe overraskende og overlegen seier på sisterunden.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Om det var de «hjemlige» vinterforholdene som gjorde utslaget og motiverte til en ny EM-tittel skal være usagt, men som Ingebrigtsen selv sa i programmet:

– Hvis du har en vinnerskalle, finner du den motivasjonen du trenger.

Vinnerskalle har så absolutt Norges nye løperstjerne!

Sportsmanden gratulerer med to EM-titler i år!

 

I EM i Budapest var det imidlertid ingen over, ingen ved siden av eller ingen foran Henrik Ingebrigtsen, som her stormer over mål til klar seier.
Foto: Kondis.no, der også forsidebilde er hentet fra.

Se stor billedkavalkade fra Henrik Ingebrigtsen sitt gulløp på kondis.no.

 
Sportsmanden.no

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

One thought on “Vinnerskallen

Kommentarfeltet er stengt