FollotrimmenKarusellerLøping

Henrik Brøvig og Ellinor Fossheim Solberg vant

Alt fra Follotrimmens 7.løp fra Siggerud

Det syvende og nest siste løpet i årets Follotrimmen gikk av stabelen fra Siggerud onsdag ettermiddag i et mildt, men skyet vær der det varslede regnværet uteble. Henrik Brøvig stevner fortsatt mot en historisk rekke som den første som kan vinne alle åtte løpene i karusellen. Onsdag vant han den kuperte terrengrunden i Sørmarka på tiden 22.28. Men fortsatt gjenstår ett løp og Emil Wiig, som kun har to starter i årets karusell, var ikke langt bak. Avstanden dem imellom i mål var bare 19 sekunder – 10 sekunder mindre enn for en uke siden, og med unge Wiig på stigende formkurve, kan det kanskje bli en spennende duell om seieren i siste løp neste onsdag i Hvitsten.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Bak de to ble det en tøff kamp om tredjeplassen – og om å være best i Team Sportsmanden – mellom Pål Onsrud og Roger Thompson. Pål vant den duellen med fire sekunder og vant også klasse M25-29 år med 23.34, mens Roger tok seieren i klasse M40-44 år. Deretter fulgte en trio bestående av Jan Billy Aas, veteranen Geir Simonsen og unge Karsten Ladstein, med den rekkefølgen i mål. 

I fravær av flere av de beste damene, ble det årets andre seier til det purunge talentet Ellinor Fossheim Solberg på spinnesiden, med tiden 26.40. Margrethe Førre Nardocci var nest raskest med 28.52, men ble altså slått med over to minutter av lille Ellinor. Stine Aarstad og Emilie Dybendahl Aulie kom også under 30 minutter etter en tøff innbyrdes fight som Aarstad avgjorde med tre sekunder til sluttid 29.13. 

Bilder fra starten

Bilder fra løypen etter et par kilometer

Bilder fra innspurten 


Her er alle klassevise resultater

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Fotografer: Monika Hjerpseth (fra start og mål) og Frode Monsen (fra løypen)

Vi har lagt ut enda flere bilder – 104 i tallet – i eget Facebookalbum som du finner her, selv om mange av bildene fra løypen dessverre ble litt uklare.


Sportsmanden.no

 

Takk for at du leser Sportsmanden. Sportsmanden drives av idealisme og på frivillig basis, helt uten lønnskostnader eller sponsorer. For å kunne fortsette å produsere inspirerende reportasjer og bildeserier avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -