Album: Team Ronny og Jan Billys Jubileumsmaraton

Mange bilder fra det flotte jubileumsløpet i Kråkstad, der Jan Billy Aas løp sitt maraton nummer 100 og Ronny Kristiansen løp sitt maraton nummer 50. Begge to som de yngste i Norge. Klikk på bildet og du får det i større format. Deretter kan du bla frem og tilbake i albumet i stort format. 

Fyldig reportasje her: Jan Billy og Ronny laget maratonfest i Kråkstad

Foto: Frode Monsen / Sportsmanden

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»5″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_thumbnails» override_thumbnail_settings=»0″ thumbnail_width=»240″ thumbnail_height=»160″ thumbnail_crop=»1″ images_per_page=»150″ number_of_columns=»0″ ajax_pagination=»0″ show_all_in_lightbox=»0″ use_imagebrowser_effect=»0″ show_slideshow_link=»0″ slideshow_link_text=»[Show slideshow]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]

Annonse (Klikk på bildet for info)

 

Sportsmanden.no

Takk for at du leser Sportsmanden. For å kunne fortsette å produsere inspirerende reportasjer og bildeserier avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!