FjellmaratonLøpingXtra

After-run og premieutdeling fra Fjellmaraton

Muntre glimt fra løpsfesten på Beitostølen

Rammen rundt årets Fjellmaraton kunne ikke vært bedre. Forrige gang vi løp her, for tre år siden, var det sludd og snø og arrangøren måtte stenge Valdresflya og legge om løypen. I år var det over 20 grader og supervær, noe som naturlig nok ga en ekstra god stemning og atmosfære, ikke minst under after-run og premieutdelingen, som var utendørs og midt i «smørøyet» i sentrum av Beitostølen. Vi avslutter reportasjene med noen glimt herfra – og enda flere bilder er lagt ut i eget Facebookalbum her.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Klart for after-run og premieutdeling på Beitostølen! 
Spreke Joggekamerater – Lill Eriksen (i midten og forsidebildet) slo til med seier på halvmaraton i klasse K60-64 år på 1.36.10 og slo neste kvinne i klassen med nesten 12 minutter! Alvilde Dancke (t.v.) ble nummer 5, mens Oddrun Rønning (t.h.) vant Miniton for klasse K65-69 år på 32.26.
Fjellbukkene Pål Onsrud, Anders Gløersen (totalvinner) og Petter Skinstad med flotte og søte premier.
BROR OG SØSTER: Trygve Fjeldheim fra Team Sportsmanden har akkurat funnet ut at det ble premie og en tur på pallen venter, mens søster Eline Hyggen Skari fra SkiLøperne – som selv løp halvmaraton – er tydelig stolt.
JADDA! Trygve Fjeldheim jubler høyest på pallen for tredjeplassen. Hans Edgar Rakeie ble klassevinner på maraton med 3.37.04 – og Lars Christian Blåsternes ble toer i M40-45 år.
VANT! Blide Marthe Katrine Myhre vant halvmaraton her nok en gang. Vinnertiden i varmen ble 1.16.26.
PALLJUBEL fra SkiLøperne Helga Kringen og Mette Synnerstrøm.
Håvard Nordgård (t.h.) jubler for seier på halvmaraton i M55-59 år på 1.23.03, foran Espen Langdalen og Setter Al-Jabri.
MARATON NUMMER 200! Nils Hjelle med eget trofe – og egen reportasje HER.
Upåklagelig stemning etterpå!
Løpsleder Tor Erik Nyquist kan smile etter et supert arrangement – her i samtale med Tore Bjerkrheim, Fjellbukken-vinner i klasse M55-59 år. Neste år er det 40-års jubileum for Norges nest eldste maratonløp! 


Alle bilder: Frode Monsen / Sportsmanden.no

Hovedeportasjen med resultater fra løpene kan du se HER – 0g vi også har skrevet en liten hyllest til Nils Hjelle, som hadde dobbeltjubileum denne helgen.

Samleside for Fjellmaraton kan du se HER.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -


Sportsmanden.no

Takk for at du leser Sportsmanden. For å kunne fortsette å produsere inspirerende reportasjer og bildeserier avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -