Annen idrettCarl Fredrik HagenFolloXtra

Carl Fredrik Hagen på 2.plass i Årets navn

Ny tredjeplass til Heidi Weng

Begge flaggskipene innenfor kondisjonsidretten i Follo ble imidlertid slått av styrkeløfteren Joachim Lindseth i Østlandets Blad sin kåring av Årets idrettsnavn i Follo. Eller rettere sagt, det er leserne som hvert år stemmer frem Årets navn etter at avisen har nominert kandidatene.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
carl fredrik hagen, terrengsyklisten som nesten fulgte Thor Hushovd helt til døren i sitt andre landeveisritt i fjorårets NM. (Foto: Carl-Erik Qvist)
Carl Fredrik Hagen, terrengsyklisten som nesten fulgte Thor Hushovd helt til døren i sitt andre landeveisritt i fjorårets NM. (Foto: Carl-Erik Qvist)

I år var det nominert ni kandidater, der fire tidlig skilte seg ut. Blant disse var Norgescupvinneren i terrengsykling Carl Fredrik Hagen fra Oppegård og langrennsstjernen Heidi Weng fra Enebakk. I lørdagens utgave av Østlandets Blad ble endelig vinneren offentliggjort. Det ble altså Joachim Lindseth, som ble juniorverdensmester og norgesmester i styrkeløft i 2013.

– Jeg er veldig glad og veldig fornøyd. Det var en del sterke kandidater på listen. Personlig trodde jeg at Simen Smaadal (ubeseiret proffbokser fra Langhus i Ski som vant kåringen i 2012) eller Heidi Weng kom til å vinne, sa Lindseth til ØB.

BeitoSprinten2013-Heidi-Weng
NY TREDJEPLASS: Heidi Weng, som akkurat ble nummer tre sammenlagt i Tour de Ski, måtte nøye seg med tredjeplass også i kåringen av Årets idrettsnavn i Follo. Vi tror nok vi vet hva hun setter høyest. Men årets Tour-innsats teller jo først med i neste års kåring… (Foto: Bjørn Hytjanstorp)


Her er listen:

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

1. Joachim Lindseth, styrkeløfter, 445 stemmer og årets idrettsutøver i Follo.
2. Carl Fredrik hagen, terrensyklist, 341
3. Heidi Weng, langrennsløper, 305
4. Simen Smaadal, proffbokser, 268
5. Ingvild Isaksen, fotballspiller, 69
6. Vasja Furlan, håndballspiller, 65
7. Ivar Norum, trial-utøver, 55
8. Eline Swensen, svømmer, 52
9. Sveinung Bieltvedt, rallykjører, 49

Her kan du se hvem som har vunnet tidligere og lese litt mer om begrunnelsen for årets nominasjoner.

sportsmanden.no

 

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -