Løping

Super-helg med mange løp står for døren

Et utall av løp å velge i for de konkurranseglade

Det er litt av en super-helg som står for døren for løps-folket. I dag, lørdag, arrangeres blant annet Trondheim Maraton, Bergensregionens største høstløp Knarvikmila går av stabelen med flere løp hele helgen, tradisjonsrike Nordmarkstraver’n går fra Stryken til Sognsvann og i Follo går SkiLøpet, som er fulltegnet for andre år på rad med 1000 deltakere med stort og smått. Norgesløpet gjenoppstår i ny drakt på Jessheim og målet om 600 deltakere er forlengst passert.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Trondheim Maraton er ett av mange flotte løp som går i dag. Her fra fjorårets løp, med Anne Nevin i forgrunnen og Nidarosdomen i bakgrunnen. (Foto: Julie Wibe Bakker)

Og de som vil vekk fra asfalten har kunnet velge i blant annet Telemarks Tøffeste, med innlagt NM i terrengultra (81km), fra Eidfjord går Hardangervidda Marathon og i Rondane fullfører Furusjøen rundt-løpet trippelen der, mens det tradisjonsrike Mosjøløpet arrangeres på Ringerike.

Alle disse går i dag.

På søndag er det rigget til løpsfest i Drammen, da Drammensmaraton arrangeres for 7.gang etter tilbakekomsten for det tradisjonsrike løpet i 2011.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Med våre begrensede ressurser har Sportsmanden plukket ut to løp som vil bli ekstra godt dekket; SkiLøpet i dag og Drammensmaraton i morgen. Her vi vi komme med fyldig reportasje og mange bilder. SkiLøpet er altså fulltegnet på 10km, mens det i Drammensmaraton, som også nærmer seg 1000 deltakere, fortsatt er plass til alle som har lyst å være med. Der er det fortsatt mulig å melde seg på online (link) eller ved etteranmelding i morgen helt frem til start kl 12.00.

Les også vår pre-race rapport her: Spennende felt i Drammensmaraton

Her er hele listen for løp i dag og i morgen – noe for enhver smak!

(Kilde: Kondis.no) 

Vi ønsker alle våre lesere en sprek og aktiv helg!

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -