Brøvig og Kongsten vant igjen i Follotrimmen

Resultater fra nest siste løp i årets karusell

Det ble dacapo fra forrige uke, med nye seire til Henrik Brøvig fra Swix og Emilie Kongsten fra Ås IL i Follotrimmens nest siste løp, den krevende terrengrunden på omlag 6km med start og mål utenfor Siggerudhallen. Det var tørre og fine forhold, sol og behagelig sommertemperatur for løperne.

Henrik Brøvig vant på 23.36, foran Roger Thompson fra Driv IL / Team Sportsmanden (23.51) og Joar Markhus fra SkiLøperne (24.36) De to sistnevnte løper i veteranklassene M40-44 og M45-49 år.

Annonse (Klikk på bildet for info)

På kvinnesiden er det enda mer forutsigbart og Emilie Kongsten tok sin fjerde strake seier med tiden 27.19. På andreplass fulgte Margrethe Førre Nardocci (K35-39 år) fra SkiLøperne med 28.11, mens unge Ingvild Wollebek fra Ås IL (K16-19 år) var tredje raskest med 29.30.

KLAR TIL START: I fremste rad sees bl.a. toer Roger Thompson (40), vinner Emilie Kongsten (255), treer Ingvild Wollebek (295), Steinar Lien i samtale med Rolf Gran (148), mens Geir Simonsen driver litt bøy og tøy til høyre. Simonsen og Gran ble for øvrig nr 1 og 2 i klasse M50-54 år, med Lien på sjette. (FOTO: Arvid Mathiesen / Sportsmanden)
Starten går i lett oppoverbakke. (FOTO: Arvid Mathiesen / Sportsmanden)
Blid trio fra Team Sportsmanden: Nevnte Steinar Lien, som på mandag løp 10km og vant klasse M50-54 år i Sommerkarusellen i Bergen på 43.07 minutter, omkranses av nummer 2 og 3 i klasse M45-49 år i Follotrimmen, Dag Spilde (t.v.) og Christoffer Ladstein (t.h.) (FOTO: Arvid Mathiesen / Sportsmanden)
En tilfreds Christoffer Ladstein (231) kan konstatere at han fortsatt er best i familien. Ruby Semb og junior Karsten ser ikke ut til å deppe av den grunn. (FOTO: Arvid Mathiesen / Sportsmanden)

 

Klassevise resultater  

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!