FollotrimmenLøping

Brøvig og Kongsten vant igjen i Follotrimmen

Resultater fra nest siste løp i årets karusell

Det ble dacapo fra forrige uke, med nye seire til Henrik Brøvig fra Swix og Emilie Kongsten fra Ås IL i Follotrimmens nest siste løp, den krevende terrengrunden på omlag 6km med start og mål utenfor Siggerudhallen. Det var tørre og fine forhold, sol og behagelig sommertemperatur for løperne.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Henrik Brøvig vant på 23.36, foran Roger Thompson fra Driv IL / Team Sportsmanden (23.51) og Joar Markhus fra SkiLøperne (24.36) De to sistnevnte løper i veteranklassene M40-44 og M45-49 år.

På kvinnesiden er det enda mer forutsigbart og Emilie Kongsten tok sin fjerde strake seier med tiden 27.19. På andreplass fulgte Margrethe Førre Nardocci (K35-39 år) fra SkiLøperne med 28.11, mens unge Ingvild Wollebek fra Ås IL (K16-19 år) var tredje raskest med 29.30.

KLAR TIL START: I fremste rad sees bl.a. toer Roger Thompson (40), vinner Emilie Kongsten (255), treer Ingvild Wollebek (295), Steinar Lien i samtale med Rolf Gran (148), mens Geir Simonsen driver litt bøy og tøy til høyre. Simonsen og Gran ble for øvrig nr 1 og 2 i klasse M50-54 år, med Lien på sjette. (FOTO: Arvid Mathiesen / Sportsmanden)
Starten går i lett oppoverbakke. (FOTO: Arvid Mathiesen / Sportsmanden)
Blid trio fra Team Sportsmanden: Nevnte Steinar Lien, som på mandag løp 10km og vant klasse M50-54 år i Sommerkarusellen i Bergen på 43.07 minutter, omkranses av nummer 2 og 3 i klasse M45-49 år i Follotrimmen, Dag Spilde (t.v.) og Christoffer Ladstein (t.h.) (FOTO: Arvid Mathiesen / Sportsmanden)
En tilfreds Christoffer Ladstein (231) kan konstatere at han fortsatt er best i familien. Ruby Semb og junior Karsten ser ikke ut til å deppe av den grunn. (FOTO: Arvid Mathiesen / Sportsmanden)

 

Klassevise resultater  

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -