HolmenkollstafettenStafettTeam Sportsmanden

Fantastisk innsats av Team Sportsmanden i Holmenkollstafetten

Imponerende 11.plass av hele 1.428 lag i den desidert største klassen

Team Sportsmanden gjorde det igjen! Med et blandingslag bestående hovedsaklig av mosjonister, med 4 kvinner og 11 menn på laget og et aldersspenn på hele 40 år, der eldstemann straks fyller 60, tok laget en knallsterk 11.plass i den virkelig tøffe klassen i Vårens vakreste eventyr. For ingen klasser har tilnærmet så mange lag, og de beste lagene består gjerne av mange «innleide» toppidrettutøvere. En 11.plass i dette selskapet er utrolig sterkt!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Team Sportsmanden stilte med stammen fra debutlaget i fjor, da det ble 13.plass av 1288 lag. To plasser opp altså i år. Og godt innenfor den beste promillen på resultatlisten! Gratulerer til alle sammen!

Topp stemning både før og etter stafetten

FØR: Topp stemning også før start! Her er hele laget til Team Sportsmanden samlet ved St.Hanshaugen. Foran fra venstre (i etapperekkefølge): Espen Kristiansen, Frode Monsen, Marte Sofie Buraas, Lasse Sørlund, Henning Mortensen, Thomas Gifstad, Roger Thompson. Bak fra venstre: Marthe Katrine Myhre (11.etappe), Jan Billy Aas, Gry Pladsen, Runar Sannerud, Ruby Semb, Andreas Benoni, Steffan Aasli og Asle Benoni.
ETTER: Stemningen var ikke mindre etterpå, da det viste seg at laget løp enda bedre enn i fjor, igjen fikk premie, og avanserte enda to plasser fra debuten til en kjempesterk 11.plass!


På hjemmesiden kan du bli med på en runde gjennom Oslos gater med Team Sportsmanden, etappe for etappe

Les også om fjorårets strålende debut for Team Sportsmanden i Holmenkollstafetten

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Hovedreportasjen fra årets stafett finner du her: Da gullet «kom hem» til Gular!

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -