Vil du løpe Holmenkollstafetten for Team Sportsmanden?

Kanskje blir det to lag i år

Team Sportsmanden stilte i fjor med et blandet lag av menn og kvinner, unge, seniorer og veteraner, mosjonister, elitemosjonister og en og annen toppidrettsutøver i Holmenkollstafetten. En fin mix som resulterte i en sterk 13.plass i den aller største klassen –  A1 Bedriftslag og mosjonslag med flest menn.

Vi gjentar selvsagt suksessen fra debutåret! Ett lag er påmeldt, og og på grunn av stor interesse, er det mulig at vi melder på et ekstra lag! Men her bør du i tilfelle handle raskt, for vi må gi tilbakemelding til arrangøren allerede onsdag 26.april om vi skal melde på et ekstra lag…

Annonse (Klikk på bildet for info)
HISTORISKE: 12 av de 15 som løp for Team Sportsmanden i fjor.

Laget vil bygge på stammen av fjorårets mannskap, men er ikke endelig klart. Det avhenger jo også litt av hvor mange flere som er interesserte og om det blir ett eller to lag.

Av fjorårets mannskap har blant andre Thomas Gifstad, Marte Sofie Burås, Roger Thompson, Lasse Sørlund, Harald Ringen og Marthe Katrine Myhre bekreftet at de stiller, mens en spennende nykommer er den doble vinneren av Fredrikstadløpet, Tessa Frenay.

Les mer på teamsportsmanden.no 

SPENNENDE TILVEKST: Mange fra fjorårslaget til Team Sportsmanden stiller i år også, mens en spennende nykommer er Tessa Frenay, tidligere Tessa den Heijer, som her er i tet på kvinnenes første etappe inne på Bislett for to år siden, da hun løp for FIK Ren Eng.

 

Sportsmanden.no 

Annonse (Klikk på bildet for info)

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!