HalvmaratonLøpingØstfold

Vidar, Bølerbanden & Den flyvende hollender

Sterk sesongåpning og variert meny i Fredrikstadløpet

SAMSUNG CSC
Det var grått, men flotte løpsforhold under Fredrikstadløpet, som er sesongåpning for mange, både aktive og mosjonister. Tessa Den Heijer var en av dem som imponerte.
Foto: Frode Monsen / Sportsmanden

Nå med mange flere bilder med bildetekster

Det tradisjonsrike Fredrikstadløpet er sesongåpning for mange løpere, både hardtsatsende eliteløpere og ivrige mosjonister. Og mens det var lett regn og bare 6 grader da vi satt i bilen på vei til Fredrikstad og småfrøs, så stoppet den lille nedbøren og gradestokken steg et par hakk akkurat tidsnok til starten av løpene i 13-tiden. Når det også for en gangs skyld var tilnærmet vindstille, var det duket for mange gode tider og prestasjoner i Plankebyen.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Aller raskest på hoveddistansen halvmaraton var Rolf Steier, som vant på imponerende 1.06.15. Fredrikstadgutten August Flø tok andreplassen på sterke 1.08.36, mens Harald Solhaug Næss sikret trippelseier til SK Vidar med 1.11.47.

SAMSUNG CSC
Denne karen var aller raskest og løp halvmaraton på 1.06.15. Det er fort!
Foto: Frode Monsen / Sportsmanden

Den flyvende hollender

Hele 21 mann løp på under 1.20 i Fredrikstad. Ingen kvinner kom under den magiske grensen, men det var på hengende håret for unge Tessa Den Heijer: Den 20 år gamle nederlenderen representerer FIK Ren-Eng, men etter at familien har flyttet til Halden, er det trolig duket for klubbskifte, i tilfelle en solid tilvekst til løpsmiljøet i Østfoldbyen.

-Det var bare min tredje halvmaraton og jeg er veldig fornøyd med løpet, men det var litt synd at det manglet noen sekunder på 1.20-grensen, fortalte den unge, flyvende hollenderen til Sportsmanden etterpå mens hun holdt opp tre fingre. Offisiell vinnertid var 1.20.03, mens nettotiden var 1.20.00…

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Den Heijer forbedret persen sin fra 1.21.44 og satser på å ta 1.20-grensen ved neste korsvei. Når det blir, visste hun imidlertid ikke, da det er mest baneløp med 3000 meter og 5000 meter hun satser på.

SAMSUNG CSC
DEN FLYVENDE HOLLENDER: Tessa Den Heijer svever over bakken der hun flyr mot mål under høye heiarop fra pappa(?) til høyre. Seieren var klar nok, men samtidig var det en sekundstrid om 1.20-grensen… Foto: Frode Monsen / Sportsmanden
SAMSUNG CSC
Tessa Den Heijer representerer fortsatt FIK Ren-Eng, men Halden IL kan bli neste stopp for talentet etter at familien har flyttet til Østfoldbyen. I tillegg er hun medlem av Team Sportsmanden, «klubben» som er åpen for alle.
Bli med i Team Sportsmanden du også! 
Foto: Frode Monsen / Sportsmanden

Bølerbanden

SK Vidar tok de fire første plassene på mennenes halvmaraton, men også andre klubber markerte seg. Bøler IF hadde mange sterke løpere og veteraner på startstreken, blant annet «firerbanden» som løp sammen store deler av løpet; Jon Ilseng, Askild Vatnbakk Larsen, Tony Gjerde og Dominic Hoff. I mål var de mellom nummer 12 og 16 totalt, og alle fire kunne loggføre nye personlige rekorder! Best av «firerbanden» var eldstemann Jon Ilseng, som med 1.16.39 også tok seieren i klasse 45-49 år.

SAMSUNG CSC
«Bølerbanden» med Jon Ilseng og Askild Vatnbakk Larsen i spissen markerte seg i Fredrikstad. Kun to sekunder skilte dem i mål på nye perser på 1.16.39 og 1.16.41 til 12. og 13.plass totalt.
Foto: Frode Monsen / Sportsmanden
SAMSUNG CSC
FIGHTING FACE: Dominic Hoff var strålende fornøyd både med eget løp og 1.17-tallet for første gang – og med laginnsatsen til «Bølerbanden».
Foto: Frode Monsen / Sportsmanden

Best i klubben på halvmaraton var imidlertid Kjersti Lerkerød, som tok andreplassen bak Den Heijer på 1.24.39, mens britiske Rachel Mcguinness fra OSI Friidrett sørget for en ganske internasjonal seierspall på kvinnenes halvmaraton med 1.26.56 på tredjeplass.

Kjersti Lerkerød - også hun fra Bøler IF - var nest raskeste kvinne på halvmaraton. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden)
Kjersti Lerkerød – også hun fra Bøler IF – var nest raskeste kvinne på halvmaraton.
Foto: Frode Monsen / Sportsmanden

Raske menn og kvinner på 5 km

Også på kortdsitansen 5 km var det mange sterke prestasjoner. Andreas Høye fra Slevik IL imponerte med 15.06 og henviste Andreas Myhre Sjurseth og Ulrik-ene Hovig og Lolland til de neste plassene. Alle fire løp på 15-tallet og hele 27 menn og to kvinner løp på under 18 minutter, mens 52 menn og 7 kvinner var under 20 minutter.

Unge Mariann Roe fra Skarphedin IL var raskeste kvinne og vant på gode 17.09, foran Ingeborg Krsitine Lind fra IL Gular og Lene Sandem fra IL BUL. Den aller beste prestasjonen stod nok imidlertid kvinnen som kom på fjerdeplassen for. Synøve Brox er nemlig i sitt 56.år, men damen som stort sett trener med å veldig mye, løper fortere enn noengang. Selv etter mye sykdom de siste månedene sesongåpnet hun på imponerende 18.50. Kun henne selv har noensinne løpt raskere i aldersklasse 55-59 år i Norge. Klasserekorden på 18.21,6 ble satt i Fornebuløpet i fjor, da hun også ble kåret til Årets veteranløper.

Fredrikstadløpet inneholder også en 3 km for ungdom inntil 16 år, som ble vunnet av Tobias Grønstad fra IK Tjalve på 10.23 og Maja Ellefsrud fra Nesodden IF på 11.28. Det er raskt når du er henholdsvis 14 og 13 år gammel.

SAMSUNG CSC
PERFEKT LANGING: August Flø snapper med seg litt næringspåfyll ved passering i gågaten etter tre av de fire rundene.
Foto: Frode Monsen / Sportsmanden
SAMSUNG CSC
Harald Solhaug Næss runder ut av gågaten på tredjeplass.
Foto: Frode Monsen / Sportsmanden
SAMSUNG CSC
Bjørn Ivar Nilsen jager nærmest og sørger for at SK Vidar til slutt ta de fire første plassene på halvmaraton!  Foto: Frode Monsen / Sportsmanden
SAMSUNG CSC
Ole-Hermann Røhr fra Ryggejoggen er imidlertid like bak og blir nummer 5 på sterke 1.12.46.  Foto: Frode Monsen / Sportsmanden
SAMSUNG CSC
Erling Hisdal fra IK Tjalve blir nummer 8 på 1.14.22.
Foto: Frode Monsen / Sportsmanden
SAMSUNG CSC
PERS: Mange løp sin raskeste halvmaraton noensinne i Fredrikstad. En av dem var Roger Thompson fra IL Driv i Enebakk, som med 1.18.24 smadret persen da han for første gang løp under 1.20.
Foto: Frode Monsen / Sportsmanden
SAMSUNG CSC
RASKEST I TEAM SPORTSMANDEN: Både Roger Thompson og Roar Tomter (t.v.) har tidvis løpt for Team Sportsmanden, men raskeste løper som var påmeldt for teamet i Fredrikstad var Lasse Sørlund (t.h.), som vant klasse 50-54 år på 1.22.13. Det holdt til 28.plass totalt, men det holdt ikke helt inn i duellen mot spurtkanonen Tomter, som rykket etter 20 km og avsluttet sterkt med 3.31 på den siste kilometeren til 27.plass i mål på 1.21.48. I Holmenkollstafetten om en måneds tid løper trolig alle disse tre for Team Sportsmanden sitt nye lag.
Foto: Frode Monsen / Sportsmanden
SAMSUNG CSC
Henning Pedersen fra Moss SK ser ut til å storkose seg i nabobyen, med Øivind Wang fra SkiLøperne på hjul. Henning blir nummer 20 på 1.19.31, mens Øyvind løper på 1.20.14 og tar 23.plassen.
SAMSUNG CSC
LARS-DUELL: Lars Sverdrup-Thygeson fra Høvik IF har her koblet grepet om klasseseieren i M55-59 år, som han tar på sterke 1.22.36. Dermed er han også inne på topp 30-listen totalt av mannfolka. Lars Grindedal Bråten fra Østsiden IL er over 30 år yngre (klasse 20-22 år) og sniker seg 7 sekunder foran navnebroren i mål.
SAMSUNG CSC
Vidar Ellefsen følger ikke så langt bak, og tar andreplassen i klasse 55-59 år på 1.24.26.
SAMSUNG CSC
Idylliske omgivelser, gråværet til tross.
SAMSUNG CSC
Ingrid Haaskjold tar fjerdeplassen totalt for kvinnene på 1.27.01, bare 8 sekunder fra pallen.
SAMSUNG CSC
Tonje Berg fra Løpsklubben 1814 tar 7.plassen på 1.28.41.
SAMSUNG CSC
Veteranen Dorte Foss fra Raufoss blir nummer 10 totalt på 1.30.43.
SAMSUNG CSC
Trude Sundtjønn gir seg litt bedre tid, men fullfører i fin stil på 2 timer og 20 minutter. 12 kvinner kom i mål på over 2 timer, så Fredrikstadløpet er langt fra bare for racerne.
SAMSUNG CSC
Jørgen Saxegaard løp på 1.31.30 og har nok litt å gå på før toppformen er helt inne. Men så skriver vi bare såvidt april.
SAMSUNG CSC
SYNKRONT: Tom Sognlien og Inger Haugland løp begge på 1.33-tallet.
SAMSUNG CSC
Maria Grønneberg blir beste løper fra arrangørklubben Fredrikstad IF med 12.plass på 1.33.05.
SAMSUNG CSC
FOKUS: Terje Gaaserud fra Porsgrunn løper på 1.36.51 til 8.plass i klasse 50-54 år.
SAMSUNG CSC
DAMENE FØRST: Svein Stranddal hjelper klubbvenninnen Torunn Holtan fra Gjerpen IF til klasseseier i K50-54 år og lar henne også komme sekundet foran seg selv i mål til 1.38.14.
SAMSUNG CSC
Birgitte Bjerkenes kommer på plassen foran Holtan. Her har hun en av de fire rundene på drøye 5 km igjen å løpe, mens Øyvind Wiger bak stormer mot mål som 6.raskest av alle på 1.13.05.
SAMSUNG CSC
Kathrine Ruud Hansen ser ut til å kose seg, med Torunn Mathiesen like bak. Slik var det også en runde senere da de løp over mål på 1.38.26 og 1.38.32.
SAMSUNG CSC
Stian Løkken med trøye fra MOSSjonistene, og påmeldt for Løpemann.no og Romerike Ultraløperklubb, på vei til 1.39.44.
SAMSUNG CSC
Enda en ivrig mosjonist, Siri Slotterøy Johnsen, fra Koll / Treningscamp.
SAMSUNG CSC
Jenny Toftner, IL BUL
SAMSUNG CSC
Sistemann, eller rettere sagt tredjemann av de fire i «Bølerbanden», Tony Gjerde, som er 15.mann i mål på ny pers 1.17.20.
SAMSUNG CSC
Det ble nesten pers på Trond Hansen også, fra Kondis og SK Vidar, som løp på 1.19.12 i fargene til arrangørbyens noe falmende flaggskip, Fredrikstad FK.
SAMSUNG CSC
Enda en som perset i Fredrikstad var Team Sportsmandens egen Marius Eggerud. Han hadde aldri løpt under 1.30 før og fortalte før start at målet var å bryte denne drømmegrensen. Og det gjorde Marius til gagns! Med gode 1.26.35 smadret han sin tidligere bestenotering! Sportsmanden gratulerer!
SAMSUNG CSC
Fargerikt i Fredrikstad: Petter Lier fra Aurskog/Finstadbru løp de 21 kilometerne på litt over to timer i en norsk-svensk drakt som ligner «sildesalaten».
SAMSUNG CSC
Martin Sture har det mer travelt, men tar seg tid til å vinke til fotografen på vei mot gode 1.28.25.
SAMSUNG CSC
Danske Louise Skak, som løper for Romerike Ultraløperklubb og vant Jessheim Vintermaraton i fjor, blir nummer 6 og vinner klasse 40-44 år på 1.28.38.
SAMSUNG CSC
Steinar Lien, en av landets mest erfarne halvmaratonløpere, var bra fornøyd med jevne kilometertider på mellom 4.10 – 4.16 og et bra løp på 1.28.47, bare to uker etter at han løp samme distanse i Two Oceans i Sør Afrika. I løpet av sesongen er målet å løpe ned mot eller under 1.25.
SAMSUNG CSC
Superveteranen som imponerer igjen; Kari Langerud var den første norske kvinnen som løp halvmaratondistansen på under 1.30 etter passerte 55 år. Nå gjentok hun bedriften med 1.29.03 og 8.plass totalt. Unødvendig å si at det ble en suveren klasseseier.
SAMSUNG CSC
SPREKE DAMER: Fra venstre Hege Tokerud, Tove Elisabeth Hassing og May Ulvåen, som alle koste seg i hjembyen og kom i mål på litt over to timer. Tove Hassing i midten løper for øvrig i klasse 75-59 år!
SAMSUNG CSC
«Grand old man» Ole Peter Bergaust fra Veldre Friidrett. Den lettbente karen som i år har rykket opp i klasse 70-74 år løp på imponerende 1.33.49, kun halvannet minutt bak aldersrekorden i klassen. Ryker den i løpet av sesongen?
SAMSUNG CSC
FRISK SPURT: Amund Lunde kaster seg foran Pawel Bizek i mpl til 1.49.47.
SAMSUNG CSC
Tilbake til «Bølerbanden»: Jon Ilseng smiler tilfreds med premien som raskeste mann i klasse 45-49 år. Den nye persen hans lyder på 1.16.39, så det var nok et klokt valg å stå over Bislett 50km tidligere i vinter, da han slet litt med en småskade.
SAMSUNG CSC
Like bredt smilte Dominic Hoff, som fortsetter fremgangen etter at han ble ordentlig bitt av løpebasillen for et par år siden. At han ble sist av de fire i «Bølerbanden» la absolutt ingen demper på stemningen for blide Hoff, som altså også kunne loggføre en flott ny pers på 1.17.44.
SAMSUNG CSC
Vi avslutter med denne blide troikaen og kameratgjengen, der Roar Tomter (t.h.) var best med 1.21.48, mens Lasse Sørlund i midten kunne triumfere med klasseseier i M50-54 år på 1.22.13 for Team Sportsmanden. Steinar Lien var som før nevnt også også godt fornøyd med 1.28.47. Tomter stilte for øvrig i Fredrikstadløpet for 10.året på rad, og Lien har trolig enda flere starter her. Sørlund har sesongåpnet her de siste årene etter sitt lille come-back og løper noen sekunder raskere hvert år, til tross for at han altså har kommet opp i 50-årsklassen.
Vi sees igjen til neste år!

Alle bilder: Frode Monsen / Sportsmanden

Se også album med 162 bilder på Sportsmandens Facebookside og følg oss der også! 

Resultater

Halvmaraton – menn – topp 50

1 594 Rolf Steier (USA) M 23-34 SK VIDAR 01:06:15 +00:00 01:06:12 [+]
2 566 August Flø (NOR) M 20-22 SK VIDAR 01:08:36 +02:21 01:08:34 [+]
3 528 Harald Solhaug Næss (NOR) M 23-34 SK VIDAR 01:11:47 +05:32 01:11:45 [+]
4 658 Bjørn Ivar Nilsen (NOR) M 35-39 SK VIDAR 01:12:38 +06:23 01:12:36 [+]
5 558 Ole-Hermann Røhr (NOR) M 35-39 RYGGEJOGGEN 01:12:48 +06:33 01:12:46 [+]
6 502 Øyvind Wiger (NOR) M 35-39 MODUM FIK 01:13:07 +06:52 01:13:05 [+]
7 491 Pål Oraug (NOR) M 35-39 VARTEIG IL 01:13:47 +07:32 01:13:45 [+]
8 512 Erling Hisdal (NOR) M 23-34 IK TJALVE 01:14:24 +08:09 01:14:22 [+]
9 521 Bent Olav Aamodt (NOR) M 40-44 FREDRIKSTAD SKIKLUBB 01:15:23 +09:08 01:15:21 [+]
10 457 Christopher Bennett (GBR) M 23-34 VIDAR 01:16:06 +09:51 01:16:03 [+]
11 493 Erik Blom-Dahl (NOR) M 40-44 KOLBOTN IL TRIATLON/TEAM MERID 01:16:39 +10:24 01:16:34 [+]
12 463 Jon Ilseng (NOR) M 45-49 BØLER IF FRIIDRETT 01:16:42 +10:27 01:16:39 [+]
13 590 Askild Vatnbakk Larsen (NOR) M 23-34 BØLER IF 01:16:44 +10:29 01:16:41 [+]
14 617 Tony Gjerde (NOR) M 23-34 BØLER IF FRIIDRETT 01:17:24 +11:09 01:17:20 [+]
15 639 Ken-Robert Jakobsen (NOR) M 35-39 BUL 01:17:43 +11:28 01:17:38 [+]
16 551 Dominic Hoff (NOR) M 40-44 BØLER IF FRIIDRETT 01:17:47 +11:32 01:17:44 [+]
17 634 Kjetil Sørum (NOR) M 40-44 STAVERN SPORT 01:18:18 +12:03 01:18:15 [+]
18 507 Roger Thompson (NOR) M 40-44 DRIV IL 01:18:24 +12:09 01:18:20 [+]
19 486 Trond Hansen (NOR) M 40-44 SK VIDAR 01:19:17 +13:02 01:19:12 [+]
20 657 Henning Pedersen (NOR) M 45-49 MOSS SK 01:19:36 +13:21 01:19:31 [+]
21 459 Håvard Hegre (NOR) M 23-34 01:19:59 +13:44 01:19:56 [+]
22 544 Kim Johannesen (NOR) M 23-34 LØPLABBET SANDVIKA 01:20:15 +14:00 01:20:12 [+]
23 461 Øyvind Wang (NOR) M 40-44 SKILØPERNE 01:20:17 +14:02 01:20:14 [+]
24 503 Frode Hansen (NOR) M 40-44 ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB 01:20:47 +14:32 01:20:42 [+]
25 557 Torbjörn Karlsson (SWE) M 40-44 OK KULLINGSHOF 01:21:14 +14:59 01:21:10 [+]
26 644 Thomas Skjærbekk (NOR) M 40-44 LEIRSUNDGUTTA 01:21:39 +15:24 01:21:34 [+]
27 586 Roar Tomter (NOR) M 40-44 ASKIM IF 01:21:52 +15:37 01:21:48 [+]
28 522 Lasse Sørlund (NOR) M 50-54 TEAM SPORTSMANDEN 01:22:17 +16:02 01:22:13 [+]
29 650 Lars Grindeland Bråten (NOR) M 20-22 ØSTSIDEN IL 01:22:37 +16:22 01:22:29 [+]
30 541 Lars Sverdrup-Thygeson (NOR) M 55-59 HØVIK IF/HØVIK JOGG 01:22:42 +16:27 01:22:36 [+]
31 500 Magnus Stenbrenden (NOR) M 23-34 SK VIDAR 01:22:50 +16:35 01:22:45 [+]
32 511 Yiannis Filolias (GRC) M 40-44 SK VIDAR 01:22:54 +16:39 01:22:50 [+]
33 603 Anders Dahl (NOR) M 23-34 SKIPTVET IL 01:23:00 +16:45 01:22:56 [+]
34 520 Kristoffer Rostad (NOR) M 23-34 KRUSELØKKA U.SKOLE 01:23:26 +17:11 01:23:22 [+]
35 591 Stein Kamfjord Andersen (NOR) M 40-44 BUL IL 01:23:45 +17:30 01:23:39 [+]
36 529 Vidar Ellefsen (NOR) M 55-59 GOLDER ASSOCIATES 01:24:33 +18:18 01:24:26 [+]
37 418 Robert Stavdal (NOR) M 23-34 TOMMELEN OPP 01:25:22 +19:07 01:25:16 [+]
38 605 Eilof Røed (NOR) M 45-49 FREDRIKSTAD IF 01:25:33 +19:18 01:25:30 [+]
39 420 Malte Hinsch (GER) M 35-39 MALTE HINSCH 01:25:48 +19:33 01:25:30 [+]
40 635 Øystein Bertheussen (NOR) M 23-34 01:26:03 +19:48 01:26:00 [+]
41 485 Frode Kraugerud (NOR) M 35-39 01:26:08 +19:53 01:26:02 [+]
42 587 Joakim Wethal (NOR) M 40-44 BUL 01:26:23 +20:08 01:26:17 [+]
43 576 Fred Morgan Larsen (NOR) M 45-49 FREDRIKSTAD IF 01:26:30 +20:15 01:26:23 [+]
44 510 Arne-Johan Martinsen (NOR) M 40-44 FREDRIKSTAD RØNNERS 01:26:32 +20:17 01:26:29 [+]
45 588 Marius Eggerud (NOR) M 45-49 TEAM SPORTSMANDEN 01:26:42 +20:27 01:26:35 [+]
46 409 Geir Gjessing (NOR) M 20-22 01:26:52 +20:37 01:26:50 [+]
47 542 Øyvind Haug (NOR) M 40-44 MOSS CK 01:26:56 +20:41 01:26:49 [+]
48 563 Jonas Bergan (NOR) M 35-39 SYKEHUSET ØSTFOLD FORSKNINGSST 01:27:03 +20:48 01:26:57 [+]
49 448 Ole Rosengren (NOR) M 45-49 ASKER TRIATHLON 01:27:57 +21:42 01:27:38 [+]
50 538 Espen Dåsvand (NOR) M 40-44 NETS ACTIVE 01:28:03 +21:48 01:27:49

Halvmaraton – kvinner – topp 50 

1 501 Tessa Den Heijer (NLD) K 20-22 FIK REN-ENG 01:20:03 +00:00 01:20:00 [+]
2 579 Kjersti Lerkerød (NOR) K 23-34 BØLER IF FRIIDRETT 01:24:39 +04:36 01:24:35 [+]
3 518 Rachel Mcguinness (GBR) K 23-34 OSI FRIIDRETT 01:26:56 +06:53 01:26:53 [+]
4 458 Ingrid Haaskjold (NOR) K 23-34 01:27:04 +07:01 01:27:01 [+]
5 555 Line Haug Pedersen (NOR) K 23-34 LØPSKLUBBEN 1814 / MAABIL 01:28:26 +08:23 01:28:21 [+]
6 479 Louise Skak (DEN) K 40-44 ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB 01:28:42 +08:39 01:28:38 [+]
7 554 Tonje Berg (NOR) K 23-34 LØPSKLUBBEN 1814 / BENE AGERE 01:28:46 +08:43 01:28:41 [+]
8 549 Kari Langerud (NOR) K 55-59 HYTTEPLAN SPORT 01:29:14 +09:11 01:29:03 [+]
9 597 Cicilia Idland (NOR) K 45-49 TEAM SMARTFISH FUJI / HALDEN T 01:30:23 +10:20 01:30:17 [+]
10 484 Dorte Foss (NOR) K 45-49 RAUFOSS IL 01:30:47 +10:44 01:30:43 [+]
11 636 Susanne Solberg Nilssen (NOR) K 23-34 BUL 01:33:04 +13:01 01:32:52 [+]
12 505 Marie Grønneberg (NOR) K 40-44 FREDRIKSTAD IF 01:33:11 +13:08 01:33:05 [+]
13 556 Linda Christensen (SWE) K 35-39 OK KULLINGSHOF 01:33:32 +13:29 01:33:24 [+]
14 525 Inger Haugland (NOR) K 35-39 01:33:48 +13:45 01:33:43 [+]
15 509 Birgitte Bjerkenes (NOR) K 35-39 01:37:05 +17:02 01:36:58 [+]
16 621 Torunn Holtan (NOR) K 50-54 GJERPEN IF 01:38:24 +18:21 01:38:14 [+]
17 546 Kathrine Ruud Hansen (NOR) K 35-39 KVERNHUSET FREDRIKSTAD BIL 01:38:34 +18:31 01:38:26 [+]
18 449 Nina-Sofie Berg (NOR) K 35-39 ASKER TRIATHLON 01:39:34 +19:31 01:39:15 [+]
19 429 Ingrid Oldervik Mathiasen (NOR) K 23-34 01:40:42 +20:39 01:40:21 [+]
20 612 Hege Gathen (NOR) K 50-54 FREDRIKSTAD IF 01:41:02 +20:59 01:40:56 [+]
21 655 Anne Eldegard (NOR) K 45-49 SK VIDAR 01:41:09 +21:06 01:40:52 [+]
22 534 Jenny Toftner (NOR) K 40-44 BUL 01:41:19 +21:16 01:41:01 [+]
23 412 Ida Skjerve (NOR) K 23-34 01:41:27 +21:24 01:41:19 [+]
24 561 Siri Slotterøy Johnsen (NOR) K 40-44 KOLL/TRENINGSCAMP 01:41:51 +21:48 01:41:48 [+]
25 604 Irene Fog (NOR) K 35-39 GALEKROKEN IL 01:41:54 +21:51 01:41:42 [+]
26 478 Kristine Hermansen (NOR) K 35-39 FREDRIKSTAD IF 01:42:49 +22:46 01:42:43 [+]
27 589 Anne Vollstad (NOR) K 45-49 BDO 01:43:06 +23:03 01:43:00 [+]
28 442 Hege Saltnes (NOR) K 50-54 RUNAR 01:43:09 +23:06 01:43:00 [+]
29 414 Pernille Dørstad (NOR) K 35-39 SK RYE 01:43:49 +23:46 01:43:41 [+]
30 595 Elin Jacobsen (NOR) K 45-49 SEFA 01:44:08 +24:05 01:43:59 [+]
31 530 Kine Aronsen (NOR) K 23-34 MOSS CK 01:44:19 +24:16 01:44:10 [+]
32 642 Siri Anne Mørk (NOR) K 45-49 GJERDRUM IL 01:45:50 +25:47 01:45:40 [+]
33 408 Henny Hall (NOR) K 35-39 01:45:52 +25:49 01:45:43 [+]
34 455 Solveig Pladsen (NOR) K 23-34 01:46:16 +26:13 01:45:56 [+]
35 571 Dzemala Ramic (NOR) K 23-34 01:46:26 +26:23 01:46:22 [+]
36 460 Leni Wilhelms Torp (NOR) K 50-54 FREDRIKSTAD IF / CK ØST 01:48:33 +28:30 01:48:29 [+]
37 575 Elise Bjørnebekk-Waagen (NOR) K 23-34 FREDRIKSTAD TRIATHLONKLUBB 01:48:36 +28:33 01:48:21 [+]
38 539 Janne Dåsvand (NOR) K 35-39 STATNETT 01:49:35 +29:32 01:49:27 [+]
39 516 Hanne Wibe (NOR) K 45-49 TEAM SPORTSMANDEN 01:50:14 +30:11 01:50:09 [+]
40 523 Marica Ana-Maria (ROU) K 23-34 01:53:11 +33:08 01:53:05 [+]
41 578 Wenche Henriksen (NOR) K 40-44 01:55:08 +35:05 01:54:49 [+]
42 453 Maria Grorud Fagerhøi (NOR) K 23-34 01:56:30 +36:27 01:56:22 [+]
43 550 Gro Ertnes (NOR) K 45-49 02:00:25 +40:22 02:00:07 [+]
44 631 May Ulvåen (NOR) K 60-64 FREDRIKSTAD IF 02:00:47 +40:44 02:00:36 [+]
45 423 Ekaterina Zaytseva (RUS) K 23-34 BDO AS 02:01:55 +41:52 02:01:51 [+]
46 568 Tove Elisabeth Hassing (NOR) K 75-79 FREDRIKSTAD IF 02:02:15 +42:12 02:02:05 [+]
47 532 Ruth-Ellen Slåtsveen (NOR) K 23-34 02:03:33 +43:30 02:03:29 [+]
48 569 Hege Tokerud (NOR) K 50-54 FREDRIKSTAD IF 02:04:58 +44:55 02:04:48 [+]
49 581 Maj Volden (NOR) K 55-59 02:06:59 +46:56 02:06:49 [+]
50 492 Martine Hov (NOR) K 23-34 02:09:59 +49:56 02:09:50

5 km – menn – topp 50 

1 208 Andreas Høye (NOR) M 23-34 SLEVIK IL 00:15:06 +00:00 00:15:04 [+]
2 232 Andreas Myhre Sjurseth (NOR) M 23-34 SK VIDAR 00:15:25 +00:19 00:15:23 [+]
3 219 Ulrik Hovig (NOR) M 23-34 SK VIDAR 00:15:42 +00:36 00:15:39 [+]
4 199 Ulrik Lolland (NOR) M 23-34 MOSS IL 00:15:48 +00:42 00:15:46 [+]
5 194 Håvard Solberg (NOR) M 35-39 TEAM SOLBERG 00:16:04 +00:58 00:16:02 [+]
6 177 Eldar Thomassen Fagerbakke (NOR) M 18-19 BØLER IF 00:16:06 +01:00 00:16:03 [+]
7 254 Jon Fiva (NOR) M 35-39 TYRVING IL 00:16:10 +01:04 00:16:08 [+]
8 186 John Henry Strupstad (NOR) M 35-39 FIK REN-ENG 00:16:14 +01:08 00:16:13 [+]
9 158 Mathias Gløersen (NOR) M 18-19 TØNSBERG FRIIDRETTSKLUBB 00:16:23 +01:17 00:16:22 [+]
10 262 Lars-Erik Nordby (NOR) M 23-34 PWC 00:16:24 +01:18 00:16:22 [+]
11 211 Inge Hasund (NOR) M 35-39 BØLER IF FRIIDRETT 00:16:27 +01:21 00:16:25 [+]
12 280 Ahmed Ali (NOR) M 18-19 FREDRIKSTAD IF 00:16:31 +01:25 00:16:28 [+]
13 155 Emil Wiig (NOR) M 16-17 SKIMT LANGRENN 00:16:37 +01:31 00:16:35 [+]
14 151 Amaru Wijman (NOR) M 16-17 FIK REN-ENG 00:17:00 +01:54 00:16:57 [+]
15 182 Trym Tønnesen (NOR) M 16-17 HALDEN IDRETTSLAG 00:17:04 +01:58 00:17:01 [+]
16 223 Victor Borge Svendsen (NOR) M 20-22 HALDEN TRIATLON KLUBB 00:17:18 +02:12 00:17:15 [+]
17 185 Bjørn Johannessen (NOR) M 40-44 HALDEN IL 00:17:23 +02:17 00:17:21 [+]
18 269 Olaf Talmo (NOR) M 14-15 KOLL IL 00:17:26 +02:20 00:17:25 [+]
19 159 Magnus Hasseleid (NOR) M 23-34 KRAGERØ IF 00:17:30 +02:24 00:17:26 [+]
20 192 Andreas Garder Olsen (NOR) M 35-39 KVERNHUSET BIL FREDRIKSTAD 00:17:32 +02:26 00:17:29 [+]
21 207 Svein Stormyr (NOR) M 23-34 SK VIDAR 00:17:32 +02:26 00:17:29 [+]
22 203 Tor Fauske (NOR) M 50-54 LØPLABBET 00:17:35 +02:29 00:17:31 [+]
23 256 Amund Korsæth (NOR) M 16-17 VARTEIG IL 00:17:38 +02:32 00:17:37 [+]
24 176 Anders B. Øksenholt (NOR) M 35-39 SK VIDAR 00:17:41 +02:35 00:17:38 [+]
25 106 Marcus Mauricio Knudsen (NOR) M 23-34 PRIVAT 00:17:45 +02:39 00:17:42 [+]
26 215 Sondre Skaug (NOR) M 23-34 FREDRIKSTAD IF 00:18:02 +02:56 00:17:59 [+]
27 260 Ivar Bjørland (NOR) M 23-34 00:18:02 +02:56 00:17:58 [+]
28 285 Morten Grønneberg (NOR) M 40-44 TEAM BAN 00:18:05 +02:59 00:18:01 [+]
29 246 Herman Gløersen (NOR) M 16-17 FREDRIKSTAD SKIKLUBB 00:18:12 +03:06 00:18:09 [+]
30 146 Kristoffer Kvamme Jensen (NOR) M 16-17 LYN 00:18:12 +03:06 00:18:09 [+]
31 187 Hermann Bruun (NOR) M 50-54 BØLER IF FRIIDRETT 00:18:17 +03:11 00:18:14 [+]
32 258 Ole Morten Korsmo (NOR) M 40-44 SAGLI GRUS AS 00:18:20 +03:14 00:18:15 [+]
33 169 Eirik Ottesen (NOR) M 40-44 SK VIDAR 00:18:22 +03:16 00:18:18 [+]
34 191 Eirik Fredriksen (NOR) M 14-15 MOSS IL 00:18:28 +03:22 00:18:26 [+]
35 188 Ole Bjerkek (NOR) M 45-49 00:18:34 +03:28 00:18:29 [+]
36 247 Terje Kongsfjell (NOR) M 50-54 NOAH AS 00:18:38 +03:32 00:18:35 [+]
37 230 Rune Eriksen (NOR) M 55-59 RYGGEJOGGEN 00:18:42 +03:36 00:18:38 [+]
38 161 Frode Monsen (NOR) M 55-59 TEAM SPORTSMANDEN 00:18:49 +03:43 00:18:45 [+]
39 201 Nikolai Marken (NOR) M 35-39 ROMERIKE ULTRALØPERKLUBB 00:19:15 +04:09 00:19:12 [+]
40 130 Kurth Asle Magnussen (NOR) M 55-59 BREVPOST BIL 00:19:17 +04:11 00:19:15 [+]
41 112 Kashif Mir (NOR) M 40-44 BLODSMAK SPORTSKLUBB 00:19:19 +04:13 00:19:15 [+]
42 228 Oddvar Grim (NOR) M 50-54 IL ROS 00:19:25 +04:19 00:19:23 [+]
43 154 Rune Wiig (NOR) M 45-49 SKIMT LANGRENN 00:19:26 +04:20 00:19:22 [+]
44 263 Alexander Moen (NOR) M 23-34 SK RYE 00:19:30 +04:24 00:19:24 [+]
45 255 Jens Conradi (NOR) M 40-44 00:19:46 +04:40 00:19:41 [+]
46 174 Erik Tønnessen Nordli (NOR) M 50-54 EVRY 00:19:47 +04:41 00:19:41 [+]
47 167 Espen Nordli (NOR) M 23-34 00:19:48 +04:42 00:19:42 [+]
48 235 Knut Andersen (NOR) M 55-59 FREDRIKSTAD IF 00:19:49 +04:43 00:19:46 [+]
49 145 Anders Kvamme Jensen (NOR) M 45-49 AKJ 00:19:54 +04:48 00:19:51 [+]
50 143 Peter Lyby (NOR) M 40-44 CATOSENTERET 00:19:56 +04:50 00:19:50

5 km – kvinner – topp 50 

1 157 Mariann Roe (NOR) K 18-19 SKARPHEDIN IL 00:17:09 +00:00 00:17:05 [+]
2 163 Ingeborg Kristine Lind (NOR) K 23-34 IL GULAR/TEAM SPORT 1 STORGATA 00:17:49 +00:40 00:17:46 [+]
3 210 Lene Sandem (NOR) K 23-34 IL I BUL 00:18:18 +01:09 00:18:14 [+]
4 193 Synøve Beox (NOR) K 55-59 SK VIDAR 00:18:53 +01:44 00:18:50 [+]
5 274 Hedvig Gjerde Røsberg (NOR) K 23-34 BUL IL 00:19:23 +02:14 00:19:19 [+]
6 221 Johanne Lægran (NOR) K 18-19 SK VIDAR 00:19:26 +02:17 00:19:23 [+]
7 213 Berit Messelt (NOR) K 23-34 TEAM MESSELT 00:19:52 +02:43 00:19:47 [+]
8 282 Meike Hesselink (NOR) K 35-39 SK VIDAR 00:20:34 +03:25 00:20:30 [+]
9 205 Andrea Vammeli Wiik (NOR) K 12-13 ASKIM IF FRIIDRETT 00:21:28 +04:19 00:21:25 [+]
10 220 Anne Myhr (NOR) K 50-54 SK VIDAR 00:21:35 +04:26 00:21:30 [+]
11 156 Mia Wiig (NOR) K 14-15 SKIMT 00:21:47 +04:38 00:21:41 [+]
12 265 Merete Bolin (NOR) K 50-54 SKILØPERNE 00:22:14 +05:05 00:22:09 [+]
13 147 Tine Gulbrandsen (NOR) K 50-54 BITCHES ELITE 00:22:46 +05:37 00:22:42 [+]
14 226 Cathrine Normann (NOR) K 23-34 00:23:20 +06:11 00:23:15 [+]
15 178 Kristin Isachsen (NOR) K 60-64 ASKER SKIKLUBB 00:23:24 +06:15 00:23:15 [+]
16 279 Tonje Holter (NOR) K 40-44 00:23:34 +06:25 00:23:27 [+]
17 217 Oda Høie Horgen (NOR) K 18-19 EIDSBERG IL 00:23:48 +06:39 00:23:44 [+]
18 259 Kamilla Mørk Hansen (NOR) K 14-15 GJERDRUM IL 00:23:57 +06:48 00:23:50 [+]
19 165 Mia Hærum (NOR) K 18-19 00:25:02 +07:53 00:24:59 [+]
20 200 Hanna Solberg Såheim (NOR) K 12-13 SKI IL FRIIDRETT 00:25:21 +08:12 00:25:17 [+]
21 272 Cecilie Guldbrandsen (NOR) K 40-44 BRUA FYSIKALSKE 00:25:26 +08:17 00:25:14 [+]
22 278 Linda Kristin Arvesen (NOR) K 35-39 PWC 00:26:13 +09:04 00:26:06 [+]
23 229 Gunvor Elise Nagel-Alne (NOR) K 40-44 GAMLE FREDRIKSTAD 00:26:17 +09:08 00:26:10 [+]
24 162 Philippa Cory (NOR) K 23-34 DERWENT RUNNERS 00:26:23 +09:14 00:26:13 [+]
25 119 Tine Sandøy (NOR) K 50-54 SK KRAFT 00:26:24 +09:15 00:26:18 [+]
26 114 Mariann Stenbakk (NOR) K 70-74 MOSS IDRETTSLAG 00:26:25 +09:16 00:26:20 [+]
27 251 Alvilde Dancke (NOR) K 55-59 JOGGEKAMERATENE 00:26:26 +09:17 00:26:16 [+]
28 212 Janne Johansen (NOR) K 23-34 OSLO 00:26:35 +09:26 00:26:21 [+]
29 237 Synne Schultz Westlye (NOR) K 35-39 HØVIK JOGG 00:26:36 +09:27 00:26:21 [+]
30 101 Wenche B. Hansen (NOR) K 40-44 00:26:47 +09:38 00:26:39 [+]
31 250 Oddrun Rønning (NOR) K 65-69 JOGGEKAMERATENE 00:27:11 +10:02 00:27:01 [+]
32 252 Turid Malmo Knutsen (NOR) K 65-69 JOGGEKAMERATENE 00:27:35 +10:26 00:27:26 [+]
33 273 Malin Østli Langseth (NOR) K 45-49 OPERA ØSTFOLD 00:27:37 +10:28 00:27:29 [+]
34 216 Janne Syversen (NOR) K 45-49 FREDRIKSTAD TRIATHLONKLUBB 00:27:55 +10:46 00:27:46 [+]
35 244 Anett Tofteberg (NOR) K 35-39 00:28:04 +10:55 00:27:49 [+]
36 241 Charlotte Forsberg (NOR) K 50-54 00:28:08 +10:59 00:27:56 [+]
37 138 Kaisa Emilie Eriksen (NOR) K 14-15 00:29:13 +12:04 00:29:01 [+]
38 136 Beate Thunem Eriksen (NOR) K 45-49 00:29:26 +12:17 00:29:14 [+]
39 236 Linda Gathen (NOR) K 45-49 FREDRIKSTAD IF 00:29:33 +12:24 00:29:24 [+]
40 224 Ellen-Marie Forsberg (NOR) K 45-49 00:29:37 +12:28 00:29:24 [+]
41 271 Margrethe Bergaust (NOR) K 65-69 VELDRE FRIIDRETT 00:29:52 +12:43 00:29:46 [+]
42 170 Silje Skarning Olsen (NOR) K 23-34 00:29:53 +12:44 00:29:42 [+]
43 195 Venche Pettersen (NOR) K 45-49 00:30:01 +12:52 00:29:50 [+]
44 166 Laila Kirsti Rosnes (NOR) K 55-59 00:30:07 +12:58 00:29:59 [+]
45 126 Anne Sophie Holme (NOR) K 45-49 00:30:24 +13:15 00:30:15 [+]
46 180 Ingunn Langsholt (NOR) K 35-39 00:30:48 +13:39 00:30:34 [+]
47 134 Hannah Bekkevold Andersen (NOR) K 12-13 00:30:53 +13:44 00:30:41 [+]
48 116 Inger Elisabeth Aarvik (NOR) K 50-54 HARDEID 00:32:01 +14:52 00:31:53 [+]
49 122 Karin Eriksen (NOR) K 45-49 TRIM 00:32:25 +15:16 00:32:12 [+]
50 164 Tove Breimo Hærum (NOR) K 55-59 00:32:48 +15:39 00:32:34

Alle resultater og klassevise resultater

 

Sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -