JulekalenderStafett

Sportsmandens julekalender – magic moments 7

Vårens vakreste på lette steg, oppi bakken, oppi bakken!…

Dagens øyeblikk i Sportsmandens alternative julekalender – magic moment 7 – er fra det som gjerne kalles Vårens Vakreste Eventyr – Holmenkollstafetten! I 2013 hadde Sportsmanden en eksklusiv reporatsje kalt Holmenkollstafetten i bilder mot Besserud, med blant annet en stilstudie av Norges beste kvinnelige langdistanseløper, Karloline Bjerkeli Grøvdal.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
HKS_NEkern-42 - versjon 2
MAGIC MOMENT nr 7, mai 2013: Vidardamene vant som vanlig Vårens Vakreste Eventyr. Her får Karoline Bjerkeli Grøvdal pinnen fra Kristine Eikrem Engeset. (Foto: Njål Ekern / Sportsmanden.no)
Grøvdal2-7etp-Vidar
I FLYTSONEN: Grøvdal har funnet rytmen og langer ut på flatene før bakkene til Besserud starter. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no)

 

Mer om Vårens Vakerste Eventyr i 2013 i referatet Jevnt og spennende i Holmenkollstafetten og på SportsBloggens reportasje Bratte bakker til Besserud, der Karoline Grøvdal igjen var i aksjon! Det er bare å se og lære av steget!

Karoline_Gr_vdal2
PÅ’ AN IGJEN! Karoline har skiftet lag og trøye, og tar fatt på enda en klatring opp til Besserud. Steget er fortsatt intakt! (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no )

 

Bakgrunn:
Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket spesielt godt.

 

– – – – – –

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Vil du støtte Sportsmanden?

Sportsmanden driver sin virksomhet på idealistisk og ulønnet basis. Uten noen form for offentlig støtte, er vi helt avhengig av andre inntekter for å kunne drive virksomheten med ønsket omfang og kvalitet – og ikke minst til å videreutvikle Sportsmanden!

Hvis du vil gi et bidrag til hjelp og støtte i dette arbeidet, så setter vi umåtelig stor pris på det! Det kan enkelt gjøres via den sikre betalingsløsningen Pay Pal som du kommer til ved å klikke på donasjonsknappen nedenfor. Har du ikke Pay Pal-konto, kan det raskt og enkelt opprettes ved et par tastetrykk, helt kostnadsfritt. Alle bidrag monner. Og alle som bidrar vil være med i trekningen av månedlige premier!

Tusen takk for at du leser og følger Sportsmanden!

 

[sdonations]1[/sdonations]

 

 

sportsmanden.no 

 

 

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -