Sportsmandens julekalender – magic moments 7

Vårens vakreste på lette steg, oppi bakken, oppi bakken!…

Dagens øyeblikk i Sportsmandens alternative julekalender – magic moment 7 – er fra det som gjerne kalles Vårens Vakreste Eventyr – Holmenkollstafetten! I 2013 hadde Sportsmanden en eksklusiv reporatsje kalt Holmenkollstafetten i bilder mot Besserud, med blant annet en stilstudie av Norges beste kvinnelige langdistanseløper, Karloline Bjerkeli Grøvdal.

HKS_NEkern-42 - versjon 2
MAGIC MOMENT nr 7, mai 2013: Vidardamene vant som vanlig Vårens Vakreste Eventyr. Her får Karoline Bjerkeli Grøvdal pinnen fra Kristine Eikrem Engeset. (Foto: Njål Ekern / Sportsmanden.no)
Grøvdal2-7etp-Vidar
I FLYTSONEN: Grøvdal har funnet rytmen og langer ut på flatene før bakkene til Besserud starter. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no)

 

Mer om Vårens Vakerste Eventyr i 2013 i referatet Jevnt og spennende i Holmenkollstafetten og på SportsBloggens reportasje Bratte bakker til Besserud, der Karoline Grøvdal igjen var i aksjon! Det er bare å se og lære av steget!

Karoline_Gr_vdal2
PÅ’ AN IGJEN! Karoline har skiftet lag og trøye, og tar fatt på enda en klatring opp til Besserud. Steget er fortsatt intakt! (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no )

 

Bakgrunn:
Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket spesielt godt.

 

– – – – – –

Annonse (Klikk på bildet for info)

Vil du støtte Sportsmanden?

Sportsmanden driver sin virksomhet på idealistisk og ulønnet basis. Uten noen form for offentlig støtte, er vi helt avhengig av andre inntekter for å kunne drive virksomheten med ønsket omfang og kvalitet – og ikke minst til å videreutvikle Sportsmanden!

Hvis du vil gi et bidrag til hjelp og støtte i dette arbeidet, så setter vi umåtelig stor pris på det! Det kan enkelt gjøres via den sikre betalingsløsningen Pay Pal som du kommer til ved å klikke på donasjonsknappen nedenfor. Har du ikke Pay Pal-konto, kan det raskt og enkelt opprettes ved et par tastetrykk, helt kostnadsfritt. Alle bidrag monner. Og alle som bidrar vil være med i trekningen av månedlige premier!

Tusen takk for at du leser og følger Sportsmanden!

 

[sdonations]1[/sdonations]

 

 

sportsmanden.no 

 

 

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!