Tour de Rondane toppet flott treningsleir

Så er den årlige «treningsleiren» på Sjusjøen unnagjort for i år også. Skjønt jeg skulle gjerne forlenget den med en uke til, så fin som den var!

Oppsummeringen må være at det var mye å glede seg over, på flere måter. Ikke at treningsmengden tar pusten fra så mange. Men leggen er i klar bedring, været var stort sett meget bra og når vi i tillegg fikk en svært variert meny, fra løping i striregn til en fantastisk sykkeltur på over 10 mil i strålende sommersol, så må jeg være superfornøyd. Jeg er utrolig takknemlig og priviligert som kan bruke kroppen og fjellet til trening og naturopplevelser i skjønn forening.

Annonse (Klikk på bildet for info)

Ukens klare høydepunkt var vår lille ekspedisjon med sykling fra Rondane retning Sjusjøen. Stor bildereportasje fra en fantastisk sykkeltur, samt litt fra Sjusjøområdet, kan leses på SportsBloggen i reportasjen Tour de Rondane toppet flott treningsleir.

Her er noen smakebiter:

image

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!