Helse og treningSportsBloggenSykling

Tour de Rondane toppet flott treningsleir

Så er den årlige «treningsleiren» på Sjusjøen unnagjort for i år også. Skjønt jeg skulle gjerne forlenget den med en uke til, så fin som den var!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Oppsummeringen må være at det var mye å glede seg over, på flere måter. Ikke at treningsmengden tar pusten fra så mange. Men leggen er i klar bedring, været var stort sett meget bra og når vi i tillegg fikk en svært variert meny, fra løping i striregn til en fantastisk sykkeltur på over 10 mil i strålende sommersol, så må jeg være superfornøyd. Jeg er utrolig takknemlig og priviligert som kan bruke kroppen og fjellet til trening og naturopplevelser i skjønn forening.

Ukens klare høydepunkt var vår lille ekspedisjon med sykling fra Rondane retning Sjusjøen. Stor bildereportasje fra en fantastisk sykkeltur, samt litt fra Sjusjøområdet, kan leses på SportsBloggen i reportasjen Tour de Rondane toppet flott treningsleir.

Her er noen smakebiter:

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

image

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -