Kongepokal og fest i Haugesund

Oppdatering om bloggerne – 2: Kristin Lie

I vår statusoppdatering for bloggerne, er vi kommet til triatleten Kristin Lie. Hun har som vanlig ikke ligget på latsiden og forrige helg stilte både hun og 10 av hennes «elever» til start i NM Langdistanse triatlon, som også i år var en del av IronMan70.3 Haugesund, der over 1500 triatleter fra 44 nasjoner deltok.

– Jeg hadde 10 utøvere på startstreken. Vi har jobbet sammen i kortere eller lengre tid mot dette målet – å få en så god opplevelse gjennom 1,9 km svømming – 90 km sykling og 21 km løping som mulig. Det var mange følelser og nerver i forkant.. Følelsene kom også underveis og etterpå – men bare store smiiiiiiiiiiiiiiiiil og gledestårer etter endt innsats. Jeg løp rundt kry som en hane av alle mine kjære utøvere, skriver Kristin Lie i rapporten Fest for alle i Haugesund på bloggen sin.

20140705_110405
Kristin Lie (t.h.) gir tommel opp for hele laget i Haugesund. (Foto: Fra bloggen)

I et sterkt og internasjonalt felt ble Kristin selv nummer tre totalt, vant NM-tittelen og fikk sin femte kongepokal på kjøpet med sammenlagttiden 4.37.35. NM-sølv og bronse gikk til Charlotte Kunz og Silje Rafaelsen med 7. og 8.plass totalt.

Jorgen-Melau-620x250
Masse tilskuere og stor stemning da Kristin Lie fra Royal Sport løper inn til bronse totalt og gull i NM på langdistanse. Foto Jørgen Melau / NTF sine hjemmesider

Norgesmester for herrene ble Gudmund Snilstveit fra Fusa utenfor Bergen, som ble nummer 5 totalt med tiden 3.57.43. NM-sølvet gikk til Allan Hovda etter en knallhard duell med Morten Urdal Bakke på det avsluttende halvmaratonløpet. De ble nummer 12 og 13 totalt.

Annonse (Klikk på bildet for info)
Jorgen-Melau_2-620x250
Norgesmesterskapet på triathlon langdistanse ble vunnet av Gudmund Snilstveit fra Fusa Sykkelklubb. Foto Jørgen Melau / NTF sine hjemmesider

Vinnere av IronMan 70.3 Haugesund ble Filip Ospaly (Tsjekkia) på 3.50.43 og Susannah Hignett (Storbritannina) på 4.22.31. Nivået var høyt. To ganger vinner av Ironman på Hawaii, Chris «Macca» McCormack var også med, men måtte ta til takke med en 7.plass. Forholdene var heller ikke helt enkle.

– Med 13 grader i lufta og lett regn, valgte jeg å kjøre safe med klær. Vindvest under våtdrakten, løse knær og løse ermer på sykkelen. Jeg har aldri sagt jeg er tøff og fryser lett, forteller Kristin Lie, før avslutter med følgende takketale:

– Gratulerer igjen til byen, til alle deltakerne som kjempet seg i mål, tusen takk til alle de frivillige som jeg opplevde som de beste i de konkurransene jeg har vært med på, til publikum som heiet og til arrangøren og primus motor Tone og Ivar.

Mer om dette og annet på Kristin Lies TRI-blog.

Du kan også les alt om IronMan 70.3 Haugesund på hjemmesiden og referat fra NM på triathlon.no.

Komplette NM-resultater

De tre beste damene i IronMan 70.3.Haugesund, med NM-vinner Kristin Lie på bronseplass totalt. (Foto: Fra bloggen)
De tre beste damene i IronMan 70.3.Haugesund, med NM-vinner Kristin Lie på bronseplass totalt. (Foto: Fra bloggen)

 

sportsmanden.no

 

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!

One thought on “Kongepokal og fest i Haugesund

Kommentarfeltet er stengt