Motbakkeløp

Pinåsløpet: Rekorder for Bereket og Steira

Det ble solide løyperekorder både av Kristin Størmer Steira og Tomas Bereket da langrennsløpere og løpere møttes til tøffe dueller i det 12. Pinåsløpet.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Se reportasje med resultater og eksklusive video-intervjuer med begge vinnerne!

pinaslopet2014
Tomas Bereket knuste løyperkorden og vant foran Simen Østensen og Anders Aukland. Hvem fjerdemann på bildet er, vites ikke, men han var ikke med i tetkampen i Pinåsløpet. (Foto: Arne Dombestein)
pinaslopet-vinnere-kvinner
Kristin Størmer Steira slo sin egen løyperekord og forteller i intervjulet at hun er i god rute med oppkjøringen mot en ny sesong i langrennssporet. På andreplass langrennskollega Tuva Toftdahl Staver, mens skiskytter Tiril Eckhoff tok bronsen, som hun også overraskende gjorde i vinterens OL i Sotsji. (Foto: Einar Vestheim)
SAMSUNG CSC
Som datter, så mor. Anne Størmer Steira, Kristins mor, er i storform om dagen. I Pinåsløpet ble det fjerdeplass totalt, kun slått av noen av verdens beste langrenns- og skiskyttere, inkludert sin egen datter. Og i Birkebeinerløpet (bildet) tok mamma Steira en imponerende andreplass i K55-59 år, kun slått av Synøve Brox. (Foto: Frode Monsen)

 

sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -