Pinåsløpet: Rekorder for Bereket og Steira

Det ble solide løyperekorder både av Kristin Størmer Steira og Tomas Bereket da langrennsløpere og løpere møttes til tøffe dueller i det 12. Pinåsløpet.

Se reportasje med resultater og eksklusive video-intervjuer med begge vinnerne!

Annonse (Klikk på bildet for info)
pinaslopet2014
Tomas Bereket knuste løyperkorden og vant foran Simen Østensen og Anders Aukland. Hvem fjerdemann på bildet er, vites ikke, men han var ikke med i tetkampen i Pinåsløpet. (Foto: Arne Dombestein)
pinaslopet-vinnere-kvinner
Kristin Størmer Steira slo sin egen løyperekord og forteller i intervjulet at hun er i god rute med oppkjøringen mot en ny sesong i langrennssporet. På andreplass langrennskollega Tuva Toftdahl Staver, mens skiskytter Tiril Eckhoff tok bronsen, som hun også overraskende gjorde i vinterens OL i Sotsji. (Foto: Einar Vestheim)
SAMSUNG CSC
Som datter, så mor. Anne Størmer Steira, Kristins mor, er i storform om dagen. I Pinåsløpet ble det fjerdeplass totalt, kun slått av noen av verdens beste langrenns- og skiskyttere, inkludert sin egen datter. Og i Birkebeinerløpet (bildet) tok mamma Steira en imponerende andreplass i K55-59 år, kun slått av Synøve Brox. (Foto: Frode Monsen)

 

sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!