Sykling

Snart sesongstart med Sykkelboden Vårcup

Tre uhøytidelige tirsdagsritt – alle er velkommen!

Sykkelboden Vårcup markerer starten på sykkelsesongen i Follo. Det blir ritt tre tirsdager, med det første allerede 25.mars. Arrangøren legger vekt på at det skal være uhøytidelig, men samtidig god trening, for alle nivåer. Og reklamerer også med flotte premier.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Foreløpig er 47 påmeldt, hvorav distriktets to unge sykkelstjerner Carl Fredrik Hagen og den ferske «Kina-proffen» Jonas Orset, som også er en av kontaktpersonene for arrangementet. Løypen går i lett, småkupert terreng mellom Ski og Kråkstad, en rundløype på 7 km som sykles 5 ganger, med innlagte spurter og poeng for de beste.

Sykkelboden-Vårcup2014_forsidebilde
Allerede på tirsdag 25.mars er det klart for det første av tre ritt i Sykkelboden Vårcup 2014. (Foto: Arrangøren)

 

Invitasjon

Invitasjon til Sykkelboden Vårcup 2014:

I tradisjonen tro blir det arrangert Sykkelboden Cup på landeveien igjen! Det blir arrangert tre uhøytidelige tirsdagsritt i en 7km runde rundt Ski flyplass. Det blir en innlagt spurt etter hver runde der de 3 første får poeng, doble poeng ved siste spurt. Totalt kjøres det 5 runder. Sammenlagt poengsystem, der dagens vinner er han eller hun som samler flest poeng.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Datoene er: 25. mars, 1. og 8. april. Første ritt starter kl 18.00.

Vi håper på flest mulig deltakere, uansett nivå! Dersom du faller av feltet kan du vente en runde og slenge deg med igjen. Fokuset er å få en god opplevelse og god trening! Inviter venner og meld din deltakelse på arrangementets facebookside.

Det vil bli delt ut flotte premier fra Sykkelboden etter rittene. Service vil bli benyttet ved behov under rittene.

Påmeldingsavgift: 100 kr for ett ritt, 200 kr for 3 ritt.
Ta gjerne kontakt med en av arrangørene om du lurer på noe.

Robert Kay, tlf.415 01 912 eller Jonas Orset, tlf.416 33 886.

Jonas-Orset_image_2
Jonas Orset er et spennende sykkelnavn. 23-åringen fra Langhus skal i år kjøre for et kinesisk lag! (Foto: Privat)

 

sportsmanden.no 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

One thought on “Snart sesongstart med Sykkelboden Vårcup

Kommentarfeltet er stengt