Nedenfor følger en litt annerledes bildereportasje, med varierte inntrykk som på sin måte oppsummerer løpsfesten i Holmenkollstafetten.

Tidlig krøkes. Med Jack Waitz som kyndig publikummer.
SAMSUNG CSC
Fra klassen for funksjonshemmede.
SAMSUNG CSC
Holmenkollstafetten er for alle. For damen på bildet var det om å gjøre å vinne, noe hun også gjorde med seniorene til Ås IL. Mannen til venstre i klassen for funksjonshemmede hadde nok som ambisjon å fullføre. De var begge vinnere!
SAMSUNG CSC
Stermningsfullt utenfor Bislett stadion.
SAMSUNG CSC
Titt, Titt! Hvem vinner?
SAMSUNG CSC
Og her er omtrent det de så gjennom gjerdet.
SAMSUNG CSC
Årets kometer? I hvert fall et lagbilde av Kometkameratene.
SAMSUNG CSC
TV var til stede både i løypen og på indre bane, som Sportsmanden var det…
SAMSUNG CSC
Det var mange flotte dueller, både mellom lag i samme klasse og mellom ulike klasser.

Celebert utdrikningslag på indre bane!

SAMSUNG CSC
Ljubica Christina Vukicevic (født 18. juni 1987 i Lørenskog) er en norsk friidrettsutøver, norsk rekordholder og sju ganger norsk mester på 100 meter hekk. (Wikipedia)
SAMSUNG CSC
Hun hadde utdrikningslag og måtte ha en liten danseoppvisning sammen med venninnene til tonene av OL-slageren fra 1994, «En god gammeldags floke»!
SAMSUNG CSC
Vinnerlaget til Vidar følger spent med, og ble også delvis med i dansen etter hvert. Sportsmanden gratulerer Vidardamene med seieren og Christina med det forestående bryllupet med Branns kaptein Vadim Demidov.

Holmenkollen opp og ned single

SAMSUNG CSC
Ultraløper og fargerik Sportsmanden-blogger Bjørn Tore Kronen taranger løp selvsagt alle etappene alene i Holmenkollen opp og ned single.
SAMSUNG CSC
Det var flere som ville ha et bilde av den flerfoldige norgesmesteren, som denne gangen måtte nøye seg med 4.plass i tidenes sterkeste «Holmenkollen Solo» med hele 110 fullførende løpere.

Topp 10 Holmenkollen opp og ned single  (Flere bilder under resultatlisten)

SAMSUNG CSC
Noen kler seg ut, mens andre gir alt over målstreken…
SAMSUNG CSC
En løpende majonestube…
SAMSUNG CSC
Anders Bryhn (t.v.) løp solo. Vi tipper det gikk fort unna også for damen i rullestol, som vi tror er norgesmester Tone Englund.
SAMSUNG CSC
Slitne løpere er endelig i mål. Vi gjenkjenner Ole Arne Eiksund i rød Vidar-trøye. Maratonmammen løp selvsagt alle etappene.
Sterke og glade bergensløpere: Bjørn Tore med Karoline Finne, sølvvinner på Gulars lag som forrige helg vant Fløyen Opp i Bergen.
Vi lar bilde av to sterke og blide bergensløpere avslutte denne kavalkaden: Bjørn Tore Taranger med Karoline Finne, sølvvinner på Gulars lag som forrige helg vant Fløyen Opp i Bergen.

Alle billder: Frode Monsen, sportsmanden.no