Treningssamling, elghufs og klar for Hytteplanmila…

I høst har det blitt arrangert to gratis treningssamlinger på Sjusjøen, i regi av Petter Soleng Skinstad, Åge Skinstad og Hilde Gjermundshaug Pedersen, støttet av Destinasjon Sjusjøen. Treningssamlingene er ikke bare myntet både på topptrente eliteløpere, men i like stor grad på mosjonister. Et veldig bra tiltak, som forhåpentligvis vil bli gjentatt senere.

Erfaringene med treningssamlingen er noe av det du kan lese på SportsBloggen nå.
Samt litt om forhåpninger før morgendagens Hytteplanmila….

Annonse (Klikk på bildet for info)

Du kan lese hele innlegget her:

Elghufs, treningssamling og klar for Hytteplanmila…

elghufs2
Det var imponerende oppmøte en grå og tidlig lørdags morgen på Sjusjøen for beinharde elghufs i regi av Petter Soleng Skinstad – i tet her med hvitt pannebånd – og landslagssjefen sjøl, Åge Skinstad. (Foto: Rolf Bakken)
HildeGP_PetterSS
Hilde GP og Petter Soleng Skinstad ledet treningssamlingen på en utmerket og veldig hyggelig måte. (Foto: Frode Monsen)
sportsmanden.no
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!