FollotrimmenTeam Sportsmanden

Tine Kaasa og Geir Gjessing raskest i Follotrimmen fra Siggerud

Follotrimmen er snart i havn med sitt 40-år jubileum. Som vanlig er det noe avtakende deltakelse mot slutten av sesongen. Kun 68 fullførte årets nest siste løp på tid, i tillegg til 30 trimmere som gikk runden uten tid.

På herresiden var det nok en gang Geir Gjessing som satt alle konkurrentene på plass. Presten fra Ski er en av løperne med flest seire i Follotrimmens 40-årige historie, uten at vi helt har oversikten over antall seire til andre som som har dominert Follotrimmen, som Arne Post, Geir Simonsen, Jan Billy Aas – med sine 25 seire – og Henrik Brøvig.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Magnus Kjærnsmo Langseth fra Soon Triathlonklubb (24.12) og Kjetil Bertzen fra Kolbotn SK (24:31) fulgte på andre- og tredjeplass.

På forsidebildet er Gjessing i full fart gjennom skogen, på vei mot nok en seier. (Foto: Fra Gjessing sin facebookside).


På kvinnesiden finner vi imidlertid en nykommer. Ikke når det gjelder deltakelser, men som vinner av kvinneklassen. I hvert fall tror vi det er første gang at Tine Kaasa har gått helt til topps. Tine representerer løpegruppen med det klingende navnet Suburban Housewives Gym.

Les mer om Suburban Housewives Gym her.

Kaasa sin vinnertid i den krevende og svært kuperte løypen med start og mål ved idrettshallen på Siggerud var 32:14.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Tine Kaasa i et tidligere løp i Follotrimmen.

På andre- og tredjeplass hos kvinnene fulgte Hai-Minh Tran (33:07) og superveteranen Merete Bolin (31:14 i K55-59 år) fra Team Sportsmanden.

Follotrimmens 7. løp i boks. Et fint knippe (manglet noen) TS-løpere løp så søla skvatt i skogen på Siggerud, skrev Merete Bolin til disse to bildene i Team Sportsmanden sin Facebookgruppe etter løpet:

Sprek gjeng fra Team Sportsmanden: Halvor Steinsholt, Inger Anne Pedersen, Merete Bolin, Christoffer Ladstein, Dag Hjerpseth….
….og Tonje Lund og Nina Kristin Visjø Veby.Resultater fra Follotrimmens løp nr. 7 – 2023 fra Siggerud


Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -