Team SportsmandenUtstyrXtep løpesko

Bli med i Team Sportsmanden – få supertilbud på siste modell av superskoene til Xtep

Team Sportsmanden står for løpeglede og et fellesskap på tvers av alder, hvor du bor, om du er nybegynner eller en erfaren løper, om du er kvinne eller mann, junior, senior eller veteran. Team Sportsmanden er ment å favne alle, om du allerede er medlem i et idrettslag eller om du kanskje ikke føler tilhørighet til et idrettslag, men ønsker å være med i et uforpliktende fellesskap. I Team Sportsmanden skal vi inspirere og motivere hverandre både i sosiale medier og i den virkelige verden.

Medlemmene i Team Sportsmanden får også noen eksklusive tilbud, og akkurat nå kan nye og gamle medlemmer som de aller første i Norge forhåndsbestille den nye versjonen 3.0 av karboskoene til Xtep. Har du Sportsmanden Premium – eller kjøper dette – får du også samme tilbud.

Xtep sin Race family med flere karbonmodeller er sko av ypperste kvalitet. Xtep ble introdusert på det norske markedet senhøstes 2021 og har høstet mange lovord fra både mosjonister og etablerte eliteløpere. Skoen kjennetegnes spesielt av sin gode løpsfølelse og respons, sin særdeles god slitestyrke og sitt gode grep, ikke minst på småglatt norsk vinterføre. Kondis testet det de kaller supersko i fjor høst.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

– Vi har i denne testen valgt å ta med to skomodeller fra en for mange i Norge ukjent kinesisk skoleverandør: Xtep. I Kina er de det dominerende skomerket blant eliteløpere på langdistanse. På maraton i VM i Oregon nå i sommer løp Nazret Weldu inn til eritreisk rekord med Xtep 160 X 2.0 på tiden 2:20:29. I Norge bruker flere eliteløpere sko fra Xtep, inkludert Sebastian Conrad Håkansson da han tidligere i sommer satte ny norgesrekord på 100 km, skrev Kondis.

Du kan lese hele testen her.

Les også: Sebastian Håkansson satt norsk rekord på 100 km med Xtep 160X Pro i fjor

Melder du deg inn i Team Sportsmanden nå, får du anledning til å bestille den nye versjonen av 160X 3.0 eller 160X 3.0 PRO. Eller fjorårets bestselger, 160X 2.0. Men du må være ganske rask på labben, for bestillingsfristen er tirsdag 21.februar, så tilbudet gjelder i denne omgang kun til den datoen.

Medlemstilbud Team Sportsmanden (til 21. februar):
Xtep 160X 3.0 Kr 2000 – Veil pris kr 2600
Xtep 160X Pro 3.0 – kr 2200 – Veil pris kr 2900
Xtep 160X 2.0 – kr 1800 – Veil pris kr 2400

Les mer om Team Sportsmanden her

Du kan melde deg inn her.

Mer om Xtep 160X 3.0 og 3.0 PRO på hjemmesiden til Xtep Nordic.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

For ordens skyld gjøres det oppmerksom på at Sportsmandens eier også er medeier i Xtep Nordic, som har eneretten på import av Xtep sine løpesko til det norske markedet.

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -