Vinner av Norges-Cup maraton 2013!

– Da er sesongens siste viktige ritt ferdig. Lørdag var det sesongavslutning på Geilo under Skarverittet der siste Norges-Cup og NM maraton var lagt inn. Hovedmålet var å forsvare ledelsen i Norges-Cupen sammenlagt og vinne den gule trøyen. Ville også kjempe om NM-gull, skriver Carl Fredrik Hagen på bloggen sin.

geilo2-600x400
Klar til start i NM og siste ritt i Norges-Cupen. Carl Fredrik Hagen ser avslappet og konsentrert ut i den gule trøyen som lederen av Norges-Cupen sykler i. (Foto: fra bloggen)

– Med 4. plassen vant jeg Norges-Cupen 2013 sammenlagt. Det er jeg veldig godt fornøyd med. Målet før sesongen var å vinne et NC-ritt. Jeg har i år følgende plasseringer i NC: 6,3,1,1,4. Det viser at jeg har vært stabilt god gjennom hele sesongen. Hadde aldri sett for meg å vinne NC sammenlagt før sesongstart. Når jeg i tillegg var skadet halve juli og nesten hele august, så har sesongen sett under ett vært veldig bra! Er tross alt første året som syklist 😉 Gleder meg veldig til ny sesong og masse bra trening i vinter for å ta nye steg neste år – har så mye mer inne!!

geilo10-375x500
Utslitt – men ikke utslått! Carl Fredrik kan puste ut i mål i visshet om at han klarte å forsvare den gule trøyen og har vunnet Norges-Cupen sammenlagt i sin første sesong som fulltsatsende terrengsyklist! Sportsmanden gratulerer!
(Foto: fra bloggen)

Les hele racerapporten til Hagen her:

Vinner av Norges-Cup maraton 2013! 🙂

 

sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!

One thought on “Vinner av Norges-Cup maraton 2013!

Kommentarfeltet er stengt